Ревю: Essence Lash Princess False Lash Effect спирала

by - януари 29, 2018


Здравейте! Отмятам присъствие в блога набъзричко днес, за да ви разкажа накратко за спиралата на Essence Lash Princess False Lash Effecr.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara 
Количество: 12мл
Цена:  7-8 лв 

 

Серията Lash Princess не е нова на пазара и предлага две спирали с идентична опаковка, но различен цвят надпис - оранжева и зелена. Преди доста време опитах оранжевата Lash Princess и беше ок, но не ме впечатли с нищо. Може би това беше основната причина да не дам шанс на другата предлагана. Но зелената Lash Princess е наистина страхотна спирала!
От Essence обещават да направи миглите по-дълги, много обемни и с ефект на изкуствени мигли. Обикновено обещанията, че спирала ще направи миглите като изкуствени, ме правят доста резервирана към продукта. Но в конкретния случай, спиралата успява да изпълни обещанията си.
Както може да видите на снимката по-горе, четката й е леко скосена в края си и така успява да достигне до всяка мигла. Особено тези в основата на окото върху които понякога имам трудности с нанасянето на туш с други спирали. Освен това формулата й е наситено черна, което винаги е много голям плюс. Вечер се маха сравнително лесно с подходящ дегримьор.
Единственият недoстатък на Lash Princess е, че понякога се размазва леко в края на деня. Но въпреки това бих ви я препоръчала, особено предвид достъпната й цена.
 
Преди / След

You May Also Like

0 коментара