Ревю: Rimmel Exaggerate Lip Liner #030 Natural

by - януари 07, 2016


Здравейте! Днес ще ви запозная с един много любим продукт - моливът за устни на Rimmel в цвят 030 Natural. Купих го съвсем случайно, а се оказа страхотно попадение.

Rimmel Exaggerate Lip Liner #030 Natural
Количество: 0,25гр
Цена: около 7лв
Къде: онлайн и в магазините в които се предлага марката
Годност след отваряне: 30 месеца 


Моливът е в пластмасова опаковка, която се усеща стабилна и няма опасност капачето да се отвори и да се нарани моливът. Моливът е автоматичен и не се налага носенето на острилка, но автоматичните моливи са по-малко като количество в сравнение с подострящите се. Текстурата му е мека и кремообразна. Нанася се лесно. Цветът е пигментиран. Рядко го нанасям само върху контура на устните, а по често върху целите. Моливът самостоятелно има трайност 3-4 часа. Удължава и трайността на нанесените върху него други продукти за устни. 030 Natural е в неутрален бежаво-розов цвят. Освен, че придава по-наситен естествен цвят на устните, той им придава и повече плътност. 


Оценка: 5/5
Пигментираността на цвета и трайността са страхотни, а цената му е достъпна. Това е един страхотен молив за устни, който за съжаление свършва бързо заради малко количество и по-меката си текстура.
Още един минус е, че се открива малко по-трудно и обикновено наличните моливи са отваряни и тествани нищо, че не са тестери. Ако решите да го пробвате задължително погледнете преди да го купите да не е пробван.
За момента нямам други цветове от серията, но много искам да пробвам Eastend Snob, който е спряган за dupe на моливът на Charlotte Tilbury Pillow Talk.


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.
 

You May Also Like

0 коментара