Ревю: Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer

by - октомври 25, 2015

Показах ви тази база в пост с любими продукти наскоро (линк към поста) и днес ще ви споделя мнението си за нея.


Too Faced Primed&Poreless Skin Smoothing Face Primer
Количество: 29гр
Цена: около 50 лв
Къде: в магазини Sephora и онлайн
Годност след отваряне: 12 месеца
Състав:

Базата на Тоо Faced съдържа витамини A и C, ретинол и екстракт от черница, които да озарят и освежат кожата и по този начин тя да изглежда по-млада. Базата може да се използва самостоятелно, под брознираща пудра или фон дьо тен за постигане на перфектна кожа. От марката обещават тя да скрие порите и да направи кожата перфектна за цял ден.

Базата за грим на Too Faced Primed & Poreless идва в розова сладурска тубичка с черни и златни надписи с отвъртаща се капачка. Самата база има телесен цвят, но при нанасяне е безцветна. Има кадифена консистенция, но не се усеща прекалено силиконова. Има лек матиращ ефект, който обаче не се задържа през целия ден. При нанасяне прави кожата на лицето кадифена и за разлика от базата на Benefit Poreless няма пудрен завършек. Много важен момент при използването на базите на силиконова основа е как ги нанасяте. Те трябва да се нанасят с потупващи движения, а не чрез размазване, за да се постигнат максимални резултати за запълване на пори и изравняване на кожата.
Сега е моментът да ви кажа да не очаквате чудеса от тази база - ще успее да скрие някои пори, други ще остави видими, но кожата ще изглежда по-добре с нея, отколкото без нея. Върху базата всеки фон дьо тен се нанася по-лесно и е необходимо по-малко количество от него.
Ако търсите база, която преди всичко да удължи трайността на грима ви, то тази база не е за вас. Да, увеличава трайността, но със съвсем малко. Това не е една от силните страни на тази база.
Използвам я почти всеки ден като я нанасям единствено върху Т-зоната и бузите. Не съм забелязала по някакъв начин да дразни кожата ми. 
Оценка: 4/5
От ляво на дясно: без нищо, с базата и фон дьо тен

Не бих определила базата за мой фаворит и не е нещо което бих купувала постоянно, но и не съжалявам, че я имам. Използвам я редовно и определено забелязвам разлика с и без нея. Въпреки това ако ви се отдаде възможност ви съветвам да я опитате. Около коледните празници се оглеждайте за сетове с продукти на марката. Обикновено има нейно мини в тях.

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

4 коментара