Ревю: Спирала Golden Rose Perfect Lashes Volume x4

by - февруари 15, 2014


Здравейте! През последните няколко месеца се сдобих с няколко спирали и една по една ще ви споделя впечатленията си от тях. Започвам с една от най-добре познатите спирали на Golden Rose, която обещава обем по 4 за миглите. Но първо ще ви кажа какво търся аз в една спирала:
- Обем
- Разделяне
- Извиване
- Да не се рони или размазва

Golden Rose Perfect Lashes Ultra Volume x4 Mascara

Количество: 9мл
Цена: 2,50 - 3,50лв


Спиралата идва в пластмасова опаковка в черно и златно. Опакована е единствено в картонена кутийка, което не дава гаранция, че спиралата не е била отваряна преди това. Минус на опаковката давам по отношение на затварянето, защото моята не се затваря напълно и предполагам самата формула ще изсъхне по-бързо. Четката е стандартна и не се отличава с нищо на фона на четките на други спирали. Формулата и не е прекалено суха или водниста, което лично за мен е винаги плюс. Не е наситено черна. При нанасяне придава обем на миглите и съвсем малко ги издължава, обаче не ги разделя, а дори напротив слепва ги малко. От употребата и върху моите мигли забелязвам че точно при нея задължително трябва да се нанася със зиг-заг движения иначе не прави кой знае какво за миглите. Самостоятелно не извива миглите, аз задължително използвам миглоизвивачка. Дори и когато я нося +10 часа не забелязвам някакво ронене или размазване на спиралата. Вечер я махам лесно с мицеларна вода.

Заключение: Спиралата никак не е лоша предвид цената и. Аз харесвам миглите си извити и стига да използвам миглоизвивачка преди нанасяне на спиралата ще я ползвам с удоволствие.

Преди:


След (не съм използвала миглоизвивачка):Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара