Ревю: Лакове Chen Yu и Manhattan

by - ноември 07, 2013


Здравейте, момичета! Преди около 2 седмици куриер ме чакаше с пратка в ръце. В нея намерих 4 лака - 1 на Chen Yu и 3 на Manhattan.
Отново се извинявам за разликата в качеството на снимките. Едните са правени с фотоапарат, а другите с каквото имам :) Дано скоро поправят фотоапарата ми, за да правя снимки с малко по-високо качество.

Chen Yu Vernis Glamour #132

За първи път използвам лак на марката. Зарадвах се много, че съм получил стандартен бял лак, защото той би имал много приложения - френски, основа за други цветове лакове и др. Опаковката на лака е доста обикновена и елегантна. Четката е стандартна. При мен цвета не се нанесе плътно и стоеше на черти. Така се случи и следващите пъти в които нанесох лака. Нанесен обаче изсъхна за около 10-15 минути.
Понеже не обичам да нося единствено бял лак на ноктите си върху него нанесох Manhattan Super Nails 02 Glitter Champion и Golden Rose Jolly Jewels 119. Използван като основа под друг лак , самостоятелно или с брокат отгоре на следващия ден лака винаги се напукваше. Лично на мен този лак не ми допадна.
Количество: 11мл
Цена: около 18лв

Manhattan Lotus Effect #11 Golden Honey
Лакът е част от колекцията на марката Community Colors, която включва 20 лимитирани цвята създадени от блогърки. Опаковката е с малко по-различна дръжка, която на мен ми е много лесна за употреба веднага щом се нагодих как точно да я хвана. Четката е стандартна. Цвета е златист, много подходящ за есента. Наситеността се получи с два слоя. Лака изсъхна много бързо. При мен издържа 3-4 дни. 
Количество: 11мл
Цена: около 6лв

Manhattan Super Nails #02 Aqua Sky
Този лак е част от колекцията "Manhattan & Playboy Supernails", която включва 7 цвята и 2 топ лака с блестящи частици. Aqua Sky е много интересен светло син нюанс с блестящи частици и седефен ефект. Мнението ми за този лак съвпада на 100% с това за Golden Honey от серията  Lotus Effect, с едно единствено изключение, че на този лак му трябват 3 пласта. За съжаление забравих да се снимам с него (ама съм една разсеяна).
 Количество: 11мл
Цена: около 6лв

Manhattan Super Nails #02 Glitter Champion
Ето го и глитър топ лака от колекцията с Playboy. В топ лака има миниатюрни брокатени частици в червено, лилаво и синьо. Нанесен върху всеки цвят лак прави маникюра различен и закачлив.
Количество: 11мл
Цена: около 6лв


*Продуктите ми бяха изпратени за пробаЗаповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin

You May Also Like

1 коментара