FOTD/Какво нося днес и Ревю Avon True Color

by - октомври 18, 2013


Здравейте, момичета! В тази публикация ще видите освен грима, които си направих преди няколко дни и мини ревю на отделните продукти от новата подобрена серия на Avon True Color.

Предварително ви се извинявам за разликата в качеството на снимките в тази публикация, апарата ми се развали и трябваше да довърша снимките с каквото можех.


 Използвани продукти:
Лице
Garnier BB крем в цвят Light/Clear
Catrice Light-Reflecting коректор в цвят  020 Light Beige
Golden Rose фон дьо тен стик номер 04 като коректор
Руж Avon Soft Plum
Очи
База за сенки Avon
Четворка сенки Avon True Color в  цвят  Berry Love
Avon Kohl Eye Liner в  цвят True Black
Спирала Deborah 24 Ore в черно на горните мигли 
Спирала Maybelline Great Lash в Blackest Black на долните мигли
Вежди
Молив Catrice Eyebrow Stylist 
Устни
Avon молив за устни в  цвят  Nude
Avon червило в цвят  In the Pink


Avon True Color четворка сенки в нюанс Berry Love






Това не е първата ми четворка сенки от Avon и за това смятам, че мога да направя реално сравнение между предходните и новите подобрени палитри сенки. Сенките са в черна пластмасова опаковка с голямо и удобно огледало. Към тях има и апликатор със стандартна форма в единия край и скосена в другия. 1,2 и 4 цвят са матови, а единствено 3 цвят е перлен. Като текстура матовите цветове са леко тебеширени, докато 3 цвят е малко по-мек на пипане. Относно пигментацията, нямам никакви забележки към четирите цвята. Единственият цвят, който се разпрашва е третия. С база на Avon (която между другото е много добра) издържат цял ден. 

8 In 1 Eye Palette в нюанс The Metallics





Палитрата отново е в черна пластмасова опаковка и отново има огледало значително по-малко и не толкова удобно сравнено с четворката. И в тази палитра има включен апликатор - два със стандартна форма. Всички цветове с изключение на тъмно синия са наситени и нанесени върху клепача са доста близки като цвят до тези в палитрата. Единствените матове цветове в палитрата са тъмно синия и тъмно лилавия нюанс, останалите са перлени. Въпреки, че името на палитрата е The Metallics аз лично не намирам блясъка им за металически. Аз може би подведа под името очаквах цветове с металически отблясъци. Както се вижда и на снимките разпрашване има при първия прасковен нюанс и предпоследния светло сив цвят. С база издържат цял ден, но без база трайността им не е никак впечатляваща.

Lip Crayon в цвят Carefree Coral

Любимият ми продукт от всички в това ревю. Цвета е наситен и плътен, доста по-сух като текстура от обичайно предпочитаните от мен. Не съм фен на блестящите частици в други продукти за устни освен в гланцовете, но наличието им тук не ме притеснява. Трайността му не е впечатляваща - около 2 часа след което цвета започва да избледнява и остават само блестящите частици. Преди повторно нанасяне за освежаване на цвета трябва да нанеса балсам, защото продукта изсушава устните ми. Както сами виждате отрицателните неща, които аз открих в пастела са повече от положителните, но въпреки е мой личен фаворит заедно с палитрата Berry Love.

Ultra Color Lipstick в цвят Frozen Rose


Доста по-приятно като текстура в сравнение с пастела. Цвета е розов и отново тук има блестящи частици, но значително по-малко в сравнение с пастела. Според мен този цвят би отивал на много хора. При нанасяне озарява цялостната визия. Трайността му отново е около 2 часа, но при него се изпитвам нуждата да нанеса балсам между освежаванията на цвета. Суоч може да видите накрая на публикацията.

Glazewear в цвят Iced Pink

Много харесвам гланцовете на Avon и този не прави изключение. Не са лепкави, не са прекалено течни като консистенция, нямат аромат и вкус и издържат няколко часа върху устните. Цвета е прозрачно розов със златисти бляскави частици вътре. Суоч може да видите накрая на публикацията.


Glimmerstick в цвят Nude


Моливите за устни са ми доста непознат продукт. Имам няколко и ги ползвам много рядко. Просто ми се виждат излишни. Молива е автоматичен в приятен нюд цвят, който би се съчетал с много различни цветове продукти за устни. Сух и леко лепкав като текстура. Суоч може да видите накрая на публикацията.

Kohl Eye Liner в цвят True Black


Доста далеч е според мен от true black като наситеност на черния цвят. Молива е малко по-сух, което на мен ми допада и е лесен за разнасяне с апликатора. При мен издържа цял ден върху клепача. Огромен проблем имам с остренето на молива. Вкъщи имам четири различни острилки и с четирите молива се чупи и ако ви покажа колко малко от него ми е останало ще решите, че много харесвам продукта, но всъщност просто не мога да го подостря.



Това е от мен за днес! До скоро!

* Някои от продуктите в тази публикация ми бяха изпратени любезно от Avon за проба.







Заповядайте в страницата ми във Facebook тук. / You can find me on Facebook here.
Може да ме намерите и в Bloglovin. / You can find me on Bloglovin.  

You May Also Like

0 коментара