Review: Nivea In-Shower Body Milk

by - август 13, 2013


Здравейте! Днес ще си поговорим за един продукт, която видях в чуждите блогове преди доста време и нямах търпение да го пуснат и у нас. Става въпрос за млякото за тяло за под душа на Nivea. Идеята на този продукт е да замести лосиона за тяло, които нанасяме след баня докато все още сме под душа. На вече измита кожа се нанася малко количество от продукта и след това се измива и кожата ви трябва да остане хидратирана и мека.


Консистенция: Продукта представлява гъст крем, който се нанася лесно и равномерно върху кожата. При нанасяне се усеща малко хлъзгав, но се измива лесно.

Аромат: Има типичния аромат за продуктите на Nivea.

Хидратация: Моята кожа по принцип не е много суха по-скоро бих казала, че е нормална, но винаги избирам варианта на продуктите за тяло за суха кожа, защото малко повечеко хидратация според мен не би навредила. Да, след употребата на продукта усещам кожата си една идея по-хидратирана, но в никакъв случай не може да замести изцяло употребата да лосион за тяло. Продукта е чудесен в дните, в които съм малко по-мързелива и не нанасям лосион за тяло след баня.


Въпреки, че определено се усеща някаква разлика в дните, в които ползвам продукта не мисля, че щом изхабя тази опаковка бих си купила друга.


     

You May Also Like

1 коментара

  1. И на мен идеята за такъв вид продукт не ми допада особено и предпочитам да използвам обикновен лосион за тяло.Поздрави!
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване