Update!

by - юли 22, 2013

Здравейте! Пиша ви, за да ви съобщя, че в момента имам доста сериозен технически проблем и не знам кога ще мога да публикувам отново. Лаптопът ми се развали и е доста вероятно да се наложи да си купя нов. Сега се моля само харда да е ок, за да мога да прехвърля цялата информация на новия лаптоп. За да е по-весело разбира се, лаптопа които ползвам в момента няма слот за карта памет и защото да съм подредена ми е мисията в живота няма и следа от USB кабела на фотоапарата ми. Общо взето положението при мен е розово. Надявам се скоро да започна да публикувам отново. 
Ще се опитам да направя някоя и друга снимка с телефона, но камерата ми не е от най-добрите и съм сигурна, че качеството на снимката ще е ужасно. Ще се опитам и да публикувам по често на страницата във Facebook тук, за да ме не забравите, ако нещата отнемат повечко време.
Надявам се да видим много скоро!

You May Also Like

4 коментара

 1. Милата! (hug) Стискам палци всичко да се оправи по-скоричко!

  ОтговорИзтриване
 2. Стискам палци всичко да се оправи в най-скоро време. За съжаление, нали знаеш, едно зло не идва само ... но, мисли позиривно, всичко ще се оправи, и НЯМА да те забравим :)

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей, много съжалявам за случилото се с твоя лаптоп, но се надявам скоро отново да започнеш да публикуваш, защото много ми харесват твоите публикации. Моля те посети и моя блог, когато имаш време: http://teenbeautyzone.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 4. Дори ужасните снимки са по-добри от никакви! Следя фейсбука ти! :-)

  ОтговорИзтриване