Ревю: Flormar А513 червило

by - юли 23, 2013

Здравейте! От доста време чета хубави отзиви за червилата на Flormar в черната гилза, но докато бях в Лили загледах тези от серията им Pretty. Спрях се на номер А153 (Флормар май се нуждаят от имена на продуктите си, че с тия номера...) много приятно розово- червеникав цвят със златист шимър.


Количество: 4,2гр
Цена: 4,99лв

Опаковка: Червилото е в ярко розова пластмасова опаковка и се забелязва отдалече.

Аромат: Червилото на мен ми мирише на борови иглички. Не знам чие е това гениално решение, ама хич не ми харесва. Имам гланц пак от серията Pretty, който има сладникав аромат и очаквах и червилото да ухае така. Въобще кой иска устните му да миришат на борови иглички? Поне да бяха сложили един ментов аромат :)

Пигментация: Червилото определено не стои толкова ярко върху устните както изглежда в гилзата. Но поне не трябва 4-5 слоя, за да се постигне максималната наситеност на цвета. Под директна слънчева светлина или по-силно изкуствено осветление блестящите частици се забелязват още повече.

Трайност: Бих казала, че издържа при мен 3-4 часа. Но имайте на предвид, че ако хапнете или пиете нещо по често, червилото бързо ще изчезне от устните ви.

Хидратация: Моите устни по принцип са си доста сухи и не забелязвам червилото по някакъв начин да ги хидратира, но пък и не ги изсушава допълнително. Но никога не пропускам да нанеса малко балсам преди червилото просто за всеки случай.

Не знам дали за аромата на боровите иглички или нещо друго в това червило, но съм сигурна, че няма да пробвам друг цвят от тази серия. Не мисля, че и често бих посягала към цвета който имам вече. И червилата им в другите гилзи имат този аромат? Чела съм на доста места за тях и ми се искаше да ги пробвам, но някак сега не смея :)

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. не харесвам тези червила заради ужасяващия цвят на гилзите, иначе самото съдържание е доста добро - признавам, не помня аромата им, защото бързо подарих моите 2-3 след като цветът им започна да ме дразни

    ОтговорИзтриване
  2. Не бях се замисляла какъв точно е ароматът му, наистина не е от най-приятните, но пък поне бързичко се изпарява. За момента съм горда собственичка на само едно тяхно червилце, но заради качеството и мекотата му мисля да пробвам цвета, който имаш :)

    ОтговорИзтриване