Ревю: Спирала Deborah 24 Ore Absolute Volume

by - юли 29, 2013


Здравейте! Преди месец или два отивайки на касата в Лили попаднах на спиралата на Deborah 24 Ore Absolute Volume. Не бях ползвала спирали на тази марка и реших да взема една за проба.Опаковка: Спиралата идва в стандартна черна опаковка. Не знам дали защото е някакво лимитирано издание, но ако потърсите спиралата в google ще видите всъщност колко по-интересна е тя в сравнение със стандартната опаковка, която имам аз.

Четка: Тя е малко по-голяма, но иначе е със стандартна форма. Според производителите именно по-големият размер на четката трябва да придава на миглите ефект "изкуствени мигли".


Консистенция: Още при първото нанасяне ми направи впечатление, че спиралата не е прекалено водниста и след нанасяне изсъхва бързо върху миглите. Дори и след три седмици ежедневно ползване консистенцията и не се е променила.

Трайност: Дори и жегите напоследък или дъждовете миналия месец спиралата не се размазва, разтича или рони. До тук добре. Но, забелязах, че когато нося спиралата 10+ часа усещам леко дразнене на очите. Очите ми в никакъв случай не са чувствителни и това ми се случва за първи път със спирала. При мен почти всеки ден продължава повече от 10 часа и за мен това е голям минус на спиралата.

Премахване: И тук спиралата получава положителна оценка. Маха се лесно с мокра кърпичка, а със зелената мицеларна вода на Bioderma пада за секунди.

За мен спиралата наистина придава много обем на миглите, но обещания за придаване на ефект "изкуствени мигли" за мен по скоро за привличане на клиенти, отколкото нещо наистина реално и постижимо. Както вече казах нанесена спиралата не се рони, разтича или размазва и запазва извивката направена с миглоизвивачка през целия ден, но дразненето на очите при по-продължително носене би ме отказала да я купя отново.

Преди

След

След         
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.                 

You May Also Like

2 коментара