Ревю: Avon Colortrend червила

by - юли 08, 2013

Здравейте! Тук отново искам да благодаря на Glamours Fairylife, в чиято публикация видях тези два цвята и веднага ги поръчах.
Цветовете, които имам аз са Doll Pink и Passion.

Количество: 3,6гр
Цена: 5,50лв редовна цена


Опаковка: Червилата са в бяла пластмасова опаковка. Доста лекички са. Има и прозрачна част през която може да се види цветът на червилото. Както виждате на снимката розовият нюанс си загуби капачката и в момента хич не ми е трудно да различавам кой цвят кой е. При нанасяне гилзата трябва да се държи на мястото на което червилата се въртят за прибиране и изваждане на самия продукт, защото при по-силен натиск червилото започва да се прибира само.

Аромат: Имат съвсем лек химически сладникав аромат, който се усеща само ако доближите червилото до носа си. При нанасяне върху устните аз не го усещам.

Пигментация: Поне двата нюанса, който имам аз не са кой знае колко наситени и трябва да се нанесат по няколко пъти, за да се получи цвят близък до цвета на червилото в гилзата. Забелязвам обаче, че розовият нюанс е една идея по-наситен от червения (мисля, че и на снимките долу се вижда).

Трайност: Ако не ядете и пиете (т.е. карате го на фотосинтеза) червилото остава върху устните ви 2-3 часа, но ако ядете и пиете изчезва много бързо от устните. Забелязах, че когато цвета започне да изчезва то поне е равномерно.

Хидратация: При нанасяне червилата се усещат много кремообразни и мазни, но след това бързо оставят едно усещане на сухи устни. Винаги преди тях нанасям балсам задължително, защото изсушават устните ми.

Avon Colortrend Doll Pink

Avon Colortrend Doll Pink

Avon Colortrend Doll Pink

Avon Colortrend Doll Pink

Никога не нося розовият нюанс Doll Pink самостоятелно. Комбинирам го с гланца на Flormar P809 (ревю за него очаквайте скоро).

Avon Colortrend Doll Pink & Flormar P809

Avon Colortrend Doll Pink & Flormar P809

Avon Colortrend Doll Pink & Flormar P809


Avon Colortrend Passion

Avon Colortrend Passion

Avon Colortrend Passion

Avon Colortrend Passion

Като заключение бих казала, че червилата не са лоши. Цветовете, които имам аз много ми харесват, въпреки че не са особено пигментирани. Аз не бих си поръчала друг цвят от тази серия, не защото не ми харесват, а просто защото смятам, че има и по-добри червила от тези за съвсем малко повече пари.

Вие пробвали ли сте ги и харесаха ли ви?
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

4 коментара

 1. Имам един цвят от серията и съм приятно изненадана от него.Върху моите устни издържа доста дълго, въпреки, че постоянно хапвам и пийвам нещо :)

  ОтговорИзтриване
 2. Оо, страхотни са. Май и аз ще си поръчам!

  ОтговорИзтриване
 3. Имам pink holiday, когато си го поръчах мислех, че ще е по-светло, но се оказа по-тъмно от очакването и все пак ми харесва и така. Много се чудих и за Passion и сега разбирам, че е трябвало да си го взема.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Цвета е хубав, но формулата не толкова. Предполагам може да намериш същия цвят с по-хубава формула. Иначе рядко с червилата на avon може да придобиеш ясна представа за цветовете от каталозите:)

   Изтриване