Ревю: Гланц за устни Revlon Colorburst в нюанс Peony

by - юни 26, 2013


Здравейте! Днес ще направя ревю на гланц за устни Revlon Colorburst в нюанс 008 Peony. Цвета е много подходящ за лятото - прасковено със златни блестящи частички.


Количество:
Цена: 15,70лв

Опаковка: Опаковката представлява прозрачно шишенце с черна капачка. На мен много ми харесва опаковката. Изглежда малко по луксозна за гланцове на Revlon. Напомня ми малко опаковката на гланцовете на Chanel, което надали е случайно :)


Аромат: Аромата е много лек и се усеща само ако си мушнете носа в шишенцето с гланца. Тогава ще усети една странна смесица на нещо сладникаво и нещо химическо. 

Консистенция: Гланца има много приятна консистенция. Не е прекалено гъст и не е прекалено течен, някъде по средата между тях. Освен това не лепне, което за мен си е страшен плюс. Нанася се много лесно и не се усеща върху устните. 

Апликатор: Има малко странен апликатор, но нямах никакви проблеми с него при първото нанасяне, а и всички следващи нанасяния след това.


Трайност: Издържа някъде около 1-2 часа при мен.
Би ми се искало цвета да е една идея по-наситен, но ако сложа малко повече от гланца получавам желаната наситеност на цвета.
Много ми харесва, че гланца не лепне и се усеща много леко върху устните и при първа възможност ще се взема още цветове от тази серия. В магазина от който си взимам продукти на Revlon не бяха останали много цветове (5 или 6 заедно с този) и мисля да проверя в мола на България какво се предлага.Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара