Ревю: Manhattan Eyemazing Effect четворка сенки за очи

by - юни 10, 2013


   Здравейте! В днешната ми публикация ще ви представя сенките Manhattan Eyemazing Effect в нюанс Pastel The Truth 81D.
Manhattan Eyemazing Effect четворка сенки за очиКоличество: Не е отбелязано, а и в интернет не намирам информация
Цена: 13,90лв

Опаковка: Опаковката им е здрава и стабилна, което предполага, че и да изпуснете сенките те няма да се натрошат. С прозрачното капаче са лесно откриваеми сред много други продукти в подобни опаковки.

Аромат: Имат съвсем лек аромат на сенки за очи и освен ако не си заврете носа в тях няма да го усетите ;)

Текстура: Като текстура не се различават по нищо от масово предлаганите сенки. Тези може да нанесете и с мокър апликатор за постигане на по-дълготраен и по-наситен цвят.

Наситеност: Конкретно цветовете, които имам аз ме изненадаха с пигментацията си. Очаквах двата най-светли цвята (жълтият и зеленият) да стоят почти прозрачно и да придават само малко блясък. На снимките долу може да видите как стоят с база и без база, както и с мокър апликатор.

Без база със сух апликатор

Без база с мокър апликатор

С база със сух апликатор

С база и с мокър апликатор
Както се вижда на снимките когато апликатора или четката са навлажнени цветовете са доста по-наситени без значение дали има база или не.

Разпрашване: Въпреки, че в кутийката има прашинки от сенките навсякъде при нанасяне не забелязвам никакво падане на сенки под очите.

Трайност: Нанесени без база сенките при мен издържат около 4-5 часа. С база отдолу може да съм с тях цял ден и пак да изглеждат току що нанесени.

В кутийката заедно със сенките има и апликатор с 4 различни страни за нанасяне на цветове. На гърба на опаковката за улеснение може да намерите и инструкции къде да нанесете цветовете.* Продуктът ми беше предоставен за проба и ревю от фирмата вносител на продуктите на Manhattan.

Това е от мен за днес! До скоро!
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара