Ревю: Бронзираща пудра Inglot

by - юни 21, 2013
Мразя осветлението в магазините на Inglot и тоя черен интериор. Никога не мога да видя реалният цвят на продуктите им. За това винаги преди да купя нещо от тях излизам пред магазина, за да мога да видя цвета. И този път имах проблем с избора на подходящия нюанс брозант за мен от наличните 4 или 5 цвята. Консултантката ми предложи най-тъмния, но в крайна сметка си взех малко по-светъл вариант.

Inglot Bronzing Powder 
№ 73

Количество: 9гр
Цена: 27-30лв

Опаковка:  Бронзиращата пудра, ако не я изберете от Freedom System-а им идва в стабилна пластмасова опаковка с удобно огледалце. Не ми харесва обаче, че постоянно по опаковката остават следи от пръсти с грим. Това, което виждате на снимките е почистената ми пудра, но всъщност от нея може да свалят всякакви мои отпечатъци (Хорейшио ще се види в чудо).

Аромат: Аз поне не усещам никакъв аромат.

Текстура: Пудрата е прахообразна, но е толкова фино смляна, че се усеща като крем. Забелязвам обаче, че за разлика от сенките им когато използвам пудрата с четка тя се разпрашва много. В резултат на това когато отворите опаковката виждате частици пудра навсякъде, разбира се и по огледалото. Искам ли да направя суоч с пръстите си никъде около и в опаковката не пада и прашинка, но взема ли четката става ужас. След едно минаване с четката


Завършек: Всичките предлагани цветове от тази серия бях с фини златни шимър частички, нямаше мат. Следователно пудрата не е подходяща за контуриране. Аз я ползвам само като бронзър. 

Трайност: Нанасям от нея рано сутринта на скулите си и в края на деня все още си е там. Цвета не е толкова интензивен както е бил сутринта, но определено се вижда, че има нещо там. Аз съм с много мазна кожа и като добавим жегите напоследък съм силно впечатлена от трайността на продукта.Първо се замислих в магазина колко много са 9 гр продукт, но след кратка справка с наличните ми бронзиращи продукти вкъщи разбрах, че всъщност никак не са много (нормалното количество е 10гр+, а имам един 21гр). Ще си кажете 1 гр по-малко, голяма работа. Ами голяма е да ви кажа. Използвам пудрата  от няма и месец и вече мога да видя малка вдлъбнатина в продукта.


 Опаковката изглежда много стабилна и съм спокойна, че дори и да изпусна продукта, той няма да се натроши. Но следите от пръсти и разпрашването на продукта много ме дразнят. Като добавим и вдлъбнатината в продукта след няма и месец употреба, колкото и да е траен, еми изхабя ли го със сигурност няма да си го взема пак.
   Много бях развълнувана за тази бронзираща пудра, защото обожавам сенките на Inglot. За мен просто няма по-добри от тях, но с тази пудра малко ме разочароваха.

Вие пробвали ли сте я и какво е мнението ви за нея? Може ли да ми препоръчате друг брозант?
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара

  1. Здравей, Кристин! Номинирах те за Liebster Blog Award! Виж повече детайли тук:

    http://desiveleva.com/liebster-blog-award-bg/

    ОтговорИзтриване