Golden Rose Selective лак за нокти

by - юни 24, 2013


Здравейте! Съвсем наскоро Golden Rose пуснаха на пазара нова серия лакове, чиято опаковка напомня тази на OPI. Новата серия обещава по наситени цветове, по бързо съхнене, по голяма трайност на маникюра и дори след многократно отваряне лака не би трябвало да се сгъсти.
Цена: 2,70лв, но може да се намерят в някои магазини за 2,20лв
Количество:16мл


Цветовете, които имам аз са 08 South Beach, 18 Night Clup и 53. Най-накрая лаковете на Golden Rose имат освен номера и имена :)

Опаковка: Както вече ви казах опаковката на тази серия лакове на Golden Rose наподобява много тази на лаковетете на OPI.

Четка: Лаковете са с нормална четка, не от тези широките и плоските. От Golden Rose я определят като flexy четка, която е лесна за употреба.

Трайност: При мен лаковете по принцип издържат 2 дни много рядко 3 дни. Тези лакове издържат при мен точно 3 дни без топ лак отгоре

Серията Selective са 3-free лакове, т.е. не съдържат дибутил фталат, толуен и формалдехид. 

От ляво на дясно - 53, 08 South Beach и 18 Night Clup

53

08 South Beach

18 Night Clup

Вие опитахте ли тази серия лакове на Golden Rose?
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

 1. Аз стигнах до извода, че на моите нокти, без топ лак, само с база лакът стои повече време. Направи си експеримент с един и същи лак на Флормар - като сложа бързосъхнещ топ лак и на следващия ден вече се е обелил. Без топ лак стои вече 4-ти ден и само на един нокът се обели, но там вината е на самия нокът, който ми се люпи! Това в контеста на написаното от теб, че 3ти ден без топ лак ти стоят лакчетата :)
  Много са хубави и като се прибера в БГ ще ги погледна 100% :)

  ОтговорИзтриване
 2. Цветовете са много хубави! Най-много ми хареса South beach, но аз не можах да го намеря!
  Ивана
  dreamofjoe.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 3. Купих си само един лак от серията, за да видя дали ще ми хареса - 25 Passionate Tulip, въпреки че колекцията предлага много хубави цветове. Първите ми впечатления са добри - нанася се лесно, има хубава консистенция, но за жалост не помня при мен каква беше издръжливостта му. Но все пак мисля, че серията ще е сред фаворитите ми тази година :)

  Цветовете, които си избрала са много хубави - прекрасни за лятото!

  ОтговорИзтриване