Ревю: Спирала Avon Infinitize

by - юни 11, 2013

Здравейте! Днес ще ви представя една от последните спирали на Avon - Infinitize.


Количество: 10мл
Цена: редовна 15,00лв, но в различните каталози може да е намалена

Опаковка:  Спиралата идва в ярко оранжева опаковка. За съжаление не можах да уловя истинският цвят на тубичката.

Аромат: Има едва доловим аромат подобен на всички предлагани спирали.

Консистенция: Спиралата е с перфектната за мен консистенция още от първото използване - не е нито прекалено суха, нито прекалено водниста.Обаче не е и от най-бързо съхнещите спирали.

Четка: Четката на спиралата е много интересна. Тя е гумена и има различни по дължина и дебелина гребенчета. Разделя миглите много добре и ги извива.Ефект върху миглите: Тази спирала придава дължина и извива миглите перфектно, но ако като мен търсите много обем няма да го получите от този продукт. На снимките долу може да видите разликите преди и след спиралата. Забелязах, че с нея нямам нужда да използвам миглоизвивачка, защото самата спирала придава извивка на миглите и я запазва през целия ден.

Преди

След два пласта спирала
По принцип не съм с много чувствителни очи, но забелязах, че ако нося спиралата повече от 10 часа в края на вечерта очите ми започват да сълзят и се налага да я махна възможно най-бързо, за да спра раздразнението. Иначе спиралата се маха лесно дори и с мокра кърпичка, а с мицеларна вода за секунди. През деня не забелязах някакво размазване или разтичане на спиралата.


* Продукта ми беше предоставен от Avon за проба.

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара