NOTD: Essie Mint Candy Apple (+ мини ревю)

by - май 14, 2013


    Здравейте! Най-накрая и аз се сдобих с така чаканите от повечето от нас лакове на Essie. Харесах си още много цветове, но реших да си взема само един, че и без това колекцията ми с лакове не е от най-малките. Спрях се на един от най-популярните цветове - Mint Candy Apple. Няма да си кривя душата, цвета много много ми харесва.

    Подготвила съм ви и нещо като мини ревю. Ето го и него:
    Четката на лака много ми допада - не е прекалено тънка, нито прекалено дебела и e много  удобна. Харесва ми като цяло и идеята на Essie да я направят толкова дълга, че да може да използваме всяка капка от лака. Не, че ми се е случвало повече от 2-3 пъти да преполовя едно шишенце с лак (за 10 години), но все пак за всеки случай, ако толкова ми хареса някой цвят :)
    Цвета съм нанесла два пъти, тъй като при първото нанасяне стои на някои от пръстите малко прозрачно.            
   Ако очаквате лака да изсъхне за 60 секунди по-добре не пробвайте този цвят (за другите цветове няма как да изкажа мнение). Не е от лаковете на които им отнема цяла вечност да изсъхнат,но ще трябва да почакате малко със сигурност.
    А, сега да ви кажа и за трайността. При мен лака издържа без да се обели на нито един пръст 4 дни. Това си е личен рекорд :)
 

   Със сигурност ще се сдобия с още няколко цвята. За сега сигурни бъдещи придобивки са Lilacism, Chuby Cheeks и Sand Tropez.

Това е от мен за днес!

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.
    

You May Also Like

2 коментара

  1. И аз съм с него и за 5 дни не е мръднал :) за цвета дори няма да споменавам колко ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм много очарована от лаковете. Задължително ще се сдобия с още няколко цвята :)

      Изтриване