Малък Haul или Придобивките ми през май

by - май 15, 2013

    Здравейте! Отдавна не бях излизала на шопинг за козметика. Явно обаче за момента съм се наситила от към гримове и много малко неща ми грабнаха окото. Освен бюти покупките ми от вчера ще ви покажа и последната ми поръчка от Avon (само 2 неща са). Радвам се, че манията ми по каталозите на Avon премина, че и без това съм се затрупала с техни продукти. Не знам може би идеята, че ще получа нещо, което може да не е 1:1(а то винаги не е)  като цвят и описание в брошурата  ме караше да поръчвам и поръчвам все ненужни продукти, повечето от които в момента се опитвам да изхабя. Отплеснах се :)
   Извинявайте и за великденската украса като фон, но тази публикация беше планувана да бъде публикувана по-рано.

   Най-накрая и аз се сдобих с лак на Essie. Не знам как се случване, но все не уцелвах правилното Лили или ДМ, в което се предлагат. Взех си така популярния цвят Mint Candy Apple. Оказа се, че има почти същия нюанс на Essence, но както и да е. (Тук може да видите ревю и снимки на цвета )   Реших да опитам и Color Whisper-ите на Maybelline. Сдобих се с номер 150 Faint For Fuchsia. В опаковката изглежда като много ярко неоново розово, но нанесено върху устните придава съвсем лек цвят. Очаквайте ревю утре :)   Сигурна съм, че гланцовете на Flormar от серията Pretty не са нови, но за първи път ги видях в ДМ. Не мога да си спомня в кой блог бях чела положително ревю за тях. Спрях се на цвят номер Р809 (никакъв шанс да го запомня). Цвета на гланца е точно това на което казвам аз истинско розово. Цвета е пастелен, а самият продукт мирише много приятно.   Лосионите за тяло на ДМ от тяхната линия Balea са ми любими. Освен, че са на достъпни цени (понякога са и на промоция) подхранват много добре и до сега не съм попадала на такъв с кофти аромат. Любимият ми беше с аромат на шоколад и смокиня, но беше лимитирано издание и вече го няма. И нали идва лятото се спрях на лосион с тропически аромат на ананас.  От Avon си поръчах любим гланц от серията Bright Smile в нюанс Gleaming Coral. Цвета е полупрозрачен с много приятен леко синкав блясък. Не лепне и се задържа прилично време върху устните.

   А от серията Colortrend червило в нюанс Coral you Later (много яко име). От дистрибутора си разбрах, че точно този цвят на червилото е бил много търсен и за това ми се наложи да изчакам 1-2 месеца докато го получа. Сложих си от него два пъти и нещо ама хич не съм очарована. Цвета е оранжево-червен, добре пигментирано е и е доста дълготрайно, но изсушава устните ми страшно много. 

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара