Ревю: Regal Лосион за почистване на грим

by - април 14, 2013


    Здравейте, момичета! В днешната публикация ще направя ревю на лосиона за почистване на Regal, който ми беше предоставен за проба.
    Първо, ще ви разкажа малко за серията Natural Beauty. Серията се състои се от 15 продукта, които обхващат всички козметични процедури. Продуктите не съдържат парабени и са обогатени с много активни съставки, които предотвратяват появата на бръчки.
    Лосионът за почистване на грим е подходящ за всички типове кожа. Съдържа D-пантенол, Бизаболол и екстракт от магнолия, които успокояват кожата около очите, активизират защитните и свойства и благоприятстват нейната регенерация. Лосионът почиства активно зоната около очите.
   Опаковката на продукта представлява изчистено шише, което се затваря с винтово капаче и може да сте сигурни, че продукта няма да се разлее.
   Като консистенция лосионът е като вода - няма цвят, но има съвсем лек и приятен аромат на цветя.

Количество: 135мл
Цена: около 4лв

    Използвам лосиона за почистване на грим вече повече от 2 седмици всяка вечер. Нанасям малко количество от лосиона върху памучен тампон и го поставям за няколко секунди върху очите си, за да разтвори грима. С премахването на сенки няма никакъв проблем, отстранява ги много лесно. Не мога да кажа обаче същото за махането на спирала и очна линия - не успява да ги махне напълно, остава малка част от тях върху очите и миглите.
    Повечето продукти, които не са с двуфазна формула (не са мазни) изсушават зоната около очите ми. След употребата на лосиона на Regal не усещам кожата си по-суха от обикновено.
   Като заключение бих казала, че продукта не би бил подходящ за тези от вас които използват водоустойчив грим, но пък би се харесал на тези от вас, които в ежедневието си залагат на малко молив или сенки за очи или пък не използват само един продукт вечер когато махат грима си.

   До скоро!Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 


You May Also Like

0 коментара