Ревю: Golden Rose Infinity Lash Mascara

by - април 21, 2013



    Здравейте, момичета! Днес ще направя ревю на една от последните спирали на Golden Rose - Infinity Lash. Спиралата ми беше любезно предоставена за ревю от Golden Rose, за което им благодаря.
   Ето какво казват от Golden Rose за спиралата:
   Новата подобрена форма на четката придава обем без да сплъстява миглите. Туша е обогатен с удължаващи фибри и има наситена черна формула. С тази спирала ще разкриете вашите най-красиви мигли.
   Използвам спирала вече повече от две седмици и смятам, че придобих представа за продукта. Но да започнем ревюто подред.
Количество: 11мл
Цена: 7,90лв в моловете (на други места може и да е по-малко)
   Опаковката на Wonder Lash много ми допада. Формата за мен наподобява куршум, а има ли смисъл да коментирам лилавият и цвят? Както и трите им спирали (жълтата, оранжевата и розовата), така и тази е запечатана, и съм сигурна, че никой не се е мазал с нея преди мен, което липсваше при предишната спирала на Golden Rose Sexy Black. Когато затваряте спиралата може да усетите накрая леко щракване. Това означава, че спирала вече е затворена. Така дори и бързайки съм сигурна, че съм затворила спирала и тя няма да изсъхне.


   При първата ми среща с четката си на спиралата си помислих, че няма да си допаднем. Харесвам големите грамадни четки, но нещо в тази не ми допадна - изглеждаше ми много суха, все едно нямаше много туш по нея.
  За да придобиете горе-долу представа за големината на четката, долу може да я видите сравнена с четката на Sexy Black (ревю тук).



 
   Както ви казах по-горе първият път, в които отворих спиралата, четката нещо не ми хареса. Но още при първото нанасяне на спирала, всякакви притеснения изчезнаха. Върху четката има достатъчно туш и формулата и дори първите няколко пъти не беше водниста, както е с други спирали. При нанасяне придава обем, придава дължина и не сплъстява миглите. Общо взето прави това, което обещава и това, което търся в една спирала.


Преди

След (един пласт)

След (два пласта)
    При мен не забелязвам никакво ронене или размазване на спирала през деня. Вечер я махам с мицеларна вода и пада много бързо.
   Като заключение ще кажа, че Golden Rose отново удариха десетката с тази спирала и не го казвам защото ми е дадена за проба. Мнението си е лично мое :)

*Update*
За първи път забелязах размазване на спиралата вчера. Беше ми ужасно горещо цял ден (но нали все си се навличам) и спиралата се размаза малко под едното око.


Това е от мен за днес!





Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 

You May Also Like

0 коментара