FOTD# 5

by - април 15, 2013   Здравейте! Тези от вас, които следят блога ми от малко повечко време може би са забелязали, че предпочитам сенките в по-неутралната кафява гама. Рядко може да ме видите с нещо много цветно в ежедневието върху очите ми. При червилата и гланцовете обаче нещата седят по-друг начин. Именно с цветовете върху устните си обичам да експериментирам.
   Наближава пролетта (отказвам да повярвам, че вече е дошла с това мрачно време) и е време да вкарам малко цвят и за разнообразие реших да е върху очите ми. Е, не очаквайте от мен нещо ярко лилаво или отровно зелено (поне засега). Започвам проект "направи очите по-цветни" с малки стъпчици. Днес съм се спряла на Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold и разбира се кафяв цвят на Golden Rose Silky Touch Matte 209. Бях решила да ползвам сенки на Inglot, но ме домързя да стана  и ползвах тези на Golden Rose, с който оформям веждите си.
   Не съм фен на розовите сенки като цяло, но когато видях Ели от http://vbox7.com/user:makeupbyelli да ги използва  в едно видео, се влюбих в тях и бързо си ги купих. Въпреки, че нюанса е наименувам Pink Gold, блестящите частички са сребристи. Трябва да призная, че на снимките цвета не излезе толкова розов колко е всъщност в действителност.
   Спирам да бръщолевя :)

Avon True Color Blush Soft Plum, Golden Rose Wonderlash, Bourjois Healthy Mix Concealer, Golden Rose SIlky Touch 209, Too Faced Shadow Insurance, Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold, Revlon Colorstay


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 

You May Also Like

0 коментара