PrettyBox #1 ?

by - март 11, 2013

  
Здравейте, момичета! Днешната публикация ще бъде за така чаканата от всички нас в нашето не чак толкова малко общество кутия PrettyBox. Предполагам всяка от вас вече е чула и прочела за тези кутии, ако не е поръчала за себе си една. Коментарите след отварянето и са повечето негативни. Има и някои  положителни, но преобладават негативните.
Оформлението на самата кутия много ми хареса :) Аз не бих казала, че съм останала на 100% удовлетворена от съдържанието на PrettyBox-а, но пък не съм и напълно разочарована. Това, което най-много не ми допадна са тестерите на базата на Инглот. Всеки път когато си купя нещо от тях получавам такава и не виждам какво им е толкова специалното, че да са включени в кутията. Но да започнем подред с продуктите.

1.Creme 21 Грижа за ръце и тяло
Оригинален размер 150мл/4,70
Количество продукт в PrettyBox: 2х15мл
Оказа се, че този продукт е доста познат на повечето бюти блогърки. Аз не съм го срещала досега никъде. Обаче ми напомня кремчето за ръце от DM в мини размер - като аромат, консистенция, усещане върху кожата. 

2.Figs&Rouge
Оригинален размер:8мл/7,50лв
Количество продукт в PrettyBox:8мл
Това е и продукта в оригинален размер за това издание на PrettyBox. Балсамът е изцяло натурален продукт, който идва в симпатична метална кутийка. Много кремообразен е и освен на устните може да се нанася и върху други сухи места по тялото и лицето. Опаковката наистина много ми харесва, но ароматът на самия продукт ми напомня на застояло.

3.BM Beauty Peachy Glow Blusher
Оригинален размер:4гр/18,50лв
Количество продукт в PrettyBox:1гр
Отново продукта е с 100% натурален състав без парабени, синтетични бои и др. 

4.Skinetica
Оригинален размер:100мл/16.00лв
Количество продукт в PrettyBox:2 шишенца на които не е отбелязано количеството продукт, но предполагам, че не е повече от 10-15мл всяко
Skinetica е английска марка и конкретно този продукт обещава да се справи с акнето. Моята кожа е акнетична и съм доволна от включването на този продукт в кутията. Ползвам го вече 2 дни сутрин и вечер и успя да успокои кожата ми малко. Ще продължа да го ползвам и видя някакви по-големи резултати ще направя отделна публикация за продукта.

5.Inglot Under Make-up Base
Оригинален размер:30мл/19,50лв
Количество продукт в PrettyBox:2х1мл
Това според мен е най-безмисленият продукт в кутията. Знам, че не всяка от поръчалите PrettyBox има достъп до магазин на Инглот, но тези тестери така или иначе се раздават безплатно от консултантите в магазините им. След като са безплатни защо ги включиха в кутиите ни за които платихме 25лв? Единственото хубаво нещо е, че ако ви хареса базата може да я закупите с отстъпка от 20% в магазините на марката с талончетата в кутията.

Имаше включен и още един продукт, но той беше само за първите 20 поръчали PrettyBox. Аз не съм от тях и за това няма да го коментирам него.

Мисля да поръчам кутията и следващия месец и тогава ще преценя дали ми харесва или не. Надявам се само да се постараят поне малко след вълната от негативни мнения. Знам, че са се постарали много за тази кутия, но нали уж първата кутия трябва да е най-добра, за да зариби най-много хора?
Какво ви е мнението за нея? Вие поръчахте ли си я? Заслужава ли си 25лв според вас?Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.

You May Also Like

4 коментара

 1. Определено не си заслужава цената, но и аз мисля да рискувам и с 2-та кутия и после да преценя.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дано останем малко по-доволни от следващата кутия :))

   Изтриване
 2. Аз съм от малкото доволни и мисля да я поръчам пак :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дано следващата кутия е по-добра и да остави доволни повече дами :)

   Изтриване