Ревю: Четки за сенки и пудра BrushArt

by - март 08, 2013


    Здравейте, момичета! Искам да използвам днешната публикация и да ви честитя Деня на жената! Не забравяйте, че ние сме стихии. Светът има нужда от нашият огън и нашата усмивка на жена!

   Днес ще направя едно кратко ревю на четките за сенки и пудра на BrushArt. Искам само да уточня, че не съм ги купувала със собствени пари, а използвам ваучерите си от един сайт за козметика.
    Започвам с първите две четки. Цената им е 3,90лв за 1 брой. Те са малко по-твърди и са чудесни за нанасяне на  цвят върху целият клепач. При първото им измиване не пускаха боя, от тях не падаха косми и след изсъхване запазиха формата си.
   Следващите три са доста по-меки и по-"fllufy". Тях ги използвам за смесване на цветове по целия клепач или за прилагане на междинен цвят в сгъвката на окото. С други думи използвам ги за blending. Цената им е 2,90лв за всяка. След първото измиване малко загубиха формата си. При миенето от тях не падаха косми и не пускаха боя.
   Четката за пудра на BrushArt е с цена от 5,90лв. Много мека е, но за разлика от двата варианта четки за сенки тази се скубе ужасно много. Използвала съм я два пъти и винаги резултата беше един и същи - оставах цялата покрита с черни косми. Трети път не мисля, че ще има :) При първото и миене пусна страшно много боя и космите продължиха да падат. Странно, но въпреки обилния космопад от тази четка, тя успя да запази формата си.
   Като заключение бих казала, че съм много приятно изненада от четките за сенки. Цените им са достъпни и вършат работата си много прилично.

    Това е от мен за днес! До скоро! Пожелавам ви весело изкарване на днешния празник, мили дами!Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 

You May Also Like

3 коментара