Таг: Аз ♥ Пролетта

by - март 21, 2013

    Здравейте!От вчера вече официално е пролет. С един ден закъснение от плануваното ви представям любимите ми продукти през пролетта. Надявам се тази публикация да ви накара да се почувствате малко по-пролетно в този мрачен ден :)))

1.Любим лак
   Нямам търпение да започне да става по-топличко, за да сложа пастелни цветове върху ноктите си. Един от любимците ми през пролетните дни е номер 419 на Art de Lautrec. Цветът е пастелно светло лилаво. Лаковете на тази марка са доста прилични като плътност и издържливост.

2.Любим продукт за устните през пролетта
   Обожавам червилата в по-оранжевата гама. Смятам, че ми седят доста добре. Тук ще измамя малко и вместо един продукт ще ви покажа два доста подобни цвята и за съжаление и двата са изчерпани. Червилото на Maybelline е номер 407 Peach Bonbon,а на Avon е Sun Kissed Ginger. Много любими и много ползвани червила.


3.Любима дреха през пролетта
   Тази блуза си я взех от квартално магазинче и още не съм имала възможността да я нося. Нямам търпение да се позатопли времето и да я облека :) 
4.Любим аксесоар през пролетта
  
Зимата, пролет, лято, есен обожавам очилата. Стига да има слънце, разбира се! Това една част от малката ми колекция. След като похарчих доста голяма сума за маркови очила и след като счупих си казах, че не си заслужава инвестицията. Оттогава си вземам съвсем обикновени и дори и да ги счупя или изгубя не ме е яд.

5.Любим тренд през пролетта
   Обожавам пастелните цветове и флоралните мотиви и нямам търпение да стане топло и слънчево, за да си ги нося. Относно красотата, любимият ми тренд са ярките устни - корал, розово, оранжево. Нямам търпение:)


 

6.Любим аромат през пролетта  
    Любимият ми аромат през пролетта е на Duppont Passenger. Много лек и свеж и малко сладникав аромат, който е подходящ за топлите дни.Тъй като това е таг, аз тагвам следните дами и ако желаят и те може да го направят :
beautifullsin
bloodredbeauty
funnybunnyonallthingspretty
girlstemptation
idasbeautyblog
maquilab
 и всички вас :)

Това са любимците ми през пролетта! А кои са вашите?
 До скоро!
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 

You May Also Like

4 коментара

 1. ето я и моята пъбликация по темата:

  http://megun4i.blogspot.com/2013/03/i-spring-tag.html

  ОтговорИзтриване
 2. Може да подледнеш и моята: http://snejanaatanasov.blogspot.com/2013/03/spring-2013.html

  ОтговорИзтриване
 3. Много благодаря за таг-а, Кристин!Това ще е първия ми таг! <3 :))

  ОтговорИзтриване
 4. Много благодаря за таг-а! Не зная защо чак сега го виждам :) веднага се залавям :)

  ОтговорИзтриване