Ревю: Avon Vitale

by - март 14, 2013

   Здравейте! От Avon бяха много любезни да ми предоставят всички продукти от новата им серия Anew Vitale за проба. Използвам серията вече месец и смятам, че успях да добия представа за продуктите и резултатите от тях.


   А ето и малко информация за самите продуктите и резултатите очаквани от тях. 

Серията е създадена за жени от 25 до 35 години. Продуктите от новата серия Vitale са обогатени с комплекс ProEnergy. Комбинация от витамини, антиоксиданти и пептиди подсилват структурата на кожата, предпазват я от преждевременно стареене и я енергизират. В резултат кожата изглежда отпочинала и със здравословен блясък. Кадифено-гладки, хидратиращи и бързо-абсорбиращи се формули са с приятен плодово-флорален аромат и не запушват порите, като поддържат свежестта на кожата и неутрализират лъщенето. Серията включва: дневен крем, нощен крем, околоочен крем и почистващ гел.


  Дневен крем Anew Vitale SPF 25 

Количество: 50мл
Редовна цена: 20,00лв (в последната им книжка №4 цената му е 16,00лв)
   Дневният крем идва в удобно стъклено бурканче с бял цвят, което се отваря и затваря с капаче в розово. Кремът вътре е с нормална консистенция, след нанасяне попива сравнително бързо и оставя кожата хидратирана през целия ден. Аз съм с комбинирана кожа, да не кажа дори мазна и не забелязах кожата ми да се омазнява повече през деня след нанасяне на крема сутрин. Според мен продукта ще е подходящ и за тези от вас с по-суха кожа, защото наистина хидратира много добре кожата. Дневният крем Vitale има малко по-силен плодов аромат и тези от вас с по-чувствителна кожа може и да имат проблем с това. Не забелязах някакво раздразнение на кожата при мен.
  
Нощен гелообразен крем Anew Vitale 

Количество: 50мл
Редовна цена: 20,00лв (в последната им книжка №4 цената му е 16,00лв)
   Както и дневният, така и нощният крем от серията идва в стъклено бурканче, но с розов цвят и отново със същото розово капаче. Като консистенцият този крем ми харесва повече от дневния. Нощният крем Vitale е с гелообразна консистенция, която попива много бързо и хидратира кожата през целия ден. Него нанасям освен по кожата на лицето и по шията. Отново има същият плодов аромат и отново ще кажа за дамите с по-чувствителна кожа, че може да предизвика някакво дразнене.

Почистващ гел Anew Vitale

Количество: 125мл
Редовна цена: 11,00лв (в последната им книжка №4 цената му е 7,00лв)
   Много ми допадна почистващия гел. При измиване прави доста пяна, което винаги съм търсела в един почистващ продукт. След употребата му не чувствам кожата суха и опъната, което става след използването на доста продукти за по-мазна и акнетична кожа. Предпочитам в измиващите продукти, които ползвам да има някакви ексфолиращи частици, но тъй като в този няма с него използвам четка за лице, която да почисти кожата по-дълбоко. Използвам почистващия гел Vitale сутрин и вечер. Продукта идва в удобна за ползване тубичка, но при мен още при 3 или 4 измиване се пукна капачето долу и от време на време изтича малко продукт и става мазало. Както горните два продукта, така и този има същият плодов аромат и отново е с розова опаковка.


    До тук и трите продукта от серията ми допаднаха и за тях мога да изкажа само положително мнение. За съжаление обаче не мога да кажа същото за последният продукт от серията, а именно за околоочният крем.

Околоочен крем Anew Vitale

Количество: 15мл
Редовна цена: 17,00лв (в последната им книжка №4 цената му е 13,00лв)
   С този продукт така и успяхме да се разберем. Въпреки симпатичната му розова опаковка и сребърно капаче, и въпреки че харесах останалите 3 продукта от серията. При нанасяне всеки път ми щипеше на очите. Не знам дали е заради аромата  или в него има някаква съставка, която дразни очите ми. Спрях да го ползвам след четвъртия ден. Също така не забелязах да хидратира добре зоната под очите.


   След употребата на дневния и нощния крем и на почистващия гел кожата ми изравни тена си и изглежда по-свежа. С удоволствие ще довърша до край тези продукти.
   Вие какви продукти използвате за грижа за лицето?Ако сте използвали тази серия какво е мнението ви за нея? 

До скоро! 
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 

You May Also Like

0 коментара