Ревю: L'oreal Color Infaillible Eyeshadow & L'oreal Gel Eyeliner

by - февруари 26, 2013


   Здравейте! От много време насам L'oreal започнаха да пускат продуктите си в много хубави опаковки. Според мен именно по-хубавите опаковки вдигнаха малко цените на продуктите им. Досегашният ми опит с по-новите им продукти обаче ме остави разочарована. Да външният вид е важен, но по-важно е качеството на продукта.
  Поради тази причина реших да използвам ваучерите си от един сайт за козметика и си поръчах сенките Color Infaillible в цвят 006 All Night Blue и гел очна линия в цвят 01 Pure Black. 


L'oreal Color Infaillible 006 All Night Blue

   Сенките, и по-конкретно този цвят съм го виждала в много клипове и постове на наши и чужди блогърки. Веднага ме грабна и когато видях, че го има наличен нямаше как да пропусна да го имам. На живо цвета е малко по-тъмен с фини сини бляскави частици.

L'oreal Color Infaillible 006 All Night Blue

  Текстурата им е много интересна. Изглеждат сухи, но при нанасяне стават по-скоро кребообразни. Много ми е трудно да ги опиша, защото не съм срещала подобен продукт.
  Първият път се опитах да ги нанеса с обикновена по-мека четка за сенки, но интензивността на сенките не беше желаната. Вторият ми опит беше с по-твърда четка и тогава цвета беше в пъти по-наситен. Не мога да кажа за другите цветове, но тези със сигурност са много пигментирани стига да се ползват с правилната четка.
  От L'oreal обещават, че сенките Color Infaillible ще издържат 24 часа. За 24 часа не знам, но не мръднаха 7 часа от клепачите ми с база отдолу и луди танци цяла нощ.
  Съвсем скоро ще си купя поне още 2 цвята от тях - 002 Hourglass Beige и 014 Eternal Black. Цената им варира в зависимост от това откъде ще ги купите. Получавате 3,5 грама продукт, който съм сигурност ще ви стигнат за много време напред.

 L'oreal Gel Eyeliner 01 Pure Black

   Гел очната линия на L'oreal идва в симпатично бурканче със златна капачка, в което има 2,3 грама продукт. Заедно с нея получавате и четка, с която да я нанасяте. На мен лично с тази четка ми е много лесно да правя и тънки и дебели линии.
  Опитах гел очната линия на Essence, но не ми попадна. Доста популярен продукт е и за това ще направя сравнение с нея. Като консистенция е по-гъста в сравнение с тази на Essence. Поне при мен изсъхва по-бързо след нанасяне върху клепача отново сравнена с тази на Essence. На снимката долу може да видите, че тази на Essence е явно по-наситено черна сравнена с гел очната линия на L'oreal. Както написах по-горе с очната линия на Essence не се спогодихме и предпочитам лореалската.

L'oreal vs. Essence


  Отново върху продукта е изписано обещание за 24 часа издържливост. Върху моите мазни клепачи с нанесена база и сенки издържа 10 часа без проблем. След 10-тия час се отбелязва леко в сгъвката на клепача.

L'oreal Gel Eyeliner 01 Pure Black


Това е от мен за днес! До скоро!

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 

You May Also Like

0 коментара