Продукти от Golden Rose!

by - февруари 04, 2013


   Здравейте, момичета! От Golden Rose бяха изключително добри да предоставят на мен и на още много други български бюти блогърки възможността да използваме техни продукти и да ви кажем мнението си за тях. Когато в неделя отидох в The Mall, за да взема ярко розовата торбичка с подаръците от тях останах много приятно изненадана, че сме получили последната им спирала Sexy Black и съвсем новият им продукт - стика Каял.
  Преди да започна ревютo на спиралата Sexy Black искам само да каже още веднъж, че продуктите са ми предоставени от Golden Rose и в тази си публикация ще отразя реалното си мнение за тях.Започвам първо със спиралата Sexy Black. Няма как да не кажа нещо за опаковката, защото съм сигурна, че всеки видял я няма да остане безразличен. На пръв поглед опаковката изглежда стандартна, но щом я обърнете виждате черна дантела, която контрастира на розовият цвят на опаковката.


 
   Самата четчица на Sexy Black е още по-интересна и от опаковката и. Тя е силиконова с малки ресни в основата, а на края на четката по-големи ресни образуват малко топче. Въпреки съмненията ми, че в началото използването и ще ми е трудно заради нестандартната форма на четката останах изненада колко бързо свикнах да работя с нея. С тази спирала нанасянето на туш върху долните ми мигли никога не е било толкова лесно.
  Самите производители на спиралата обещават, че тя ще придаде на миглите ни безкраен обем и ще ги остави наситено черни. На снимките долу може да видите, че Sexy Black наистина ви дава, което обещава и дори издължава миглите. Знам, че няма как да видите наситено черният цвят на туша на снимките, но в деня на получаването на продуктите сложих тази спирала върху друга и определено тази спирала ги направо наситено черни. Формулата и е много лека и не се усеща върху миглите и почти веднага след нанасяне на туша изсъхва върху миглите. Нанесена сутринта не се рони или размазва през целия ден чак до вечерта. Премахването и става също толкова лесно както и нанасянето и. Казвам го защото съм използвала наситено черни спирали, които се махат много много трудно.

Преди
След

   Стикът Каял като цяло е непознат за мен продукт. Не съм използвала нещо подобно и за това ми беше интересно да видя за какво точно става въпрос.

  Стикът Каял идва в опаковка досущ като на червило. Текстурата на продукта е много кремообразна и се нанася много лесно върху клепача и във водната линия на окото. Цветът е наситено черен и с едно нанасяне получавате желаната интензивност на черното. Продуктът е много подходящ за постигането на опушен грим. Нанасяте малко количество от стика върху желаното място и с пръст или четка разнасяте до получаване на желания ефект.
  Времето вчера следобяд беше ужасно и това ми даде възможността да се разхождам дълго време с едно око на което каяла беше нанесен като очна линия, а на другото окото беше разнесен. И по двата начина стика издържа 5-6 часа без проблем. Във водната линия на окото издържа дори още повече. Единственото, което не ми харесва в този продукт е аромата му. Не е прекалено силен и не се усеща при нанасяне, а само при помирисване, но на мен ми напомня миризмата на боя за обувки.

Със спирала Sexy Black


   Като заключение бих казала, че и двата продукта са наистина много хубави и заслужават да им се обърне внимание. Цената на спиралата Sexy Black варира от 6,50лв до 7,90лв за 8,5мл продукт, а цената на стика Каял е 4,60лв за 3,4гр продукт. И двата продукта могат да бъдат намерени навсякъде където се продава козметика на Golden Rose.


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.

You May Also Like

2 коментара

  1. Страхотен пост! Никога на съм ползвала продукти на Golden Rose, но спиралата изгледжа обещаващо! Ще я пробвам скоро! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спиралата е наистина много хубава. Заслужава си да се опита :)

      Изтриване