Bourjois Healthy Mix коректор

by - февруари 15, 2013

    Здравейте! От много време чета само положителни мнения за коректора на Bourjois Healthy Mix и нямах търпение да се сдобия с него и да видя дали и на мен ще ми допадне.
    Не се оплаквам от торбички под очите въпреки редовното ми недоспиване, но имам доста явно обезцветяване във вътрешната част на окото и малко продукти успяват да изравнят тена на кожата ми в тази зона.

    Цената му за 10мл по мой спомени беше около 11лв. Много ми харесва дизайна на опаковката. Коректора идва в малка компактна тубичка със скосен апликатор, който е лесен за употреба и по-хигиеничен.
    Като консистенция Healthy Mix е малко по-гъстичък. Има средна покривност. Нанася се лесно, без да подчертава фините линии под очите. Дълготрайността на продукта ме впечатли. Обикновено към края на деня се налага да нанасям отново коректор под очите, но с Healthy Mix се нуждая само от малко пудра за освежаване. Въпреки, че продукта е определен като сияещ, в него няма никакви блестящи частички. Може да използвате коректора и върху някакви малки пъпчици, но като цяло е по-подходящ за зоната около очите.
    Както повечето продукти на Bourjois и този има лек парфюмен аромат, който може да раздразни тези от вас, които са с по-чувствителна кожа. Нюансът, който имам е 53 Dark Radiance. Мисля, че това е и най-тъмният нюанс (другите два са 51 и 52). В момента цвета е много подходящ за тена ми, но мисля, че през лятото ще е прекалено светъл за мен.
    Като заключение бих казала, че с удоволствие ще използвам коректора на Bourjois Healthy Mix и със сигурност той ще остане още дълго време в козметичната ми чантичка.
    Вие пробвали ли сте този продукт и какво е мнението ви за него? Има те ли друг коректор, който бихте ми препоръчали?
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист. 
   
  

You May Also Like

1 коментара

  1. И аз си купих този коректор вчера и нямам търпение да го ползвам. Рядко използвам коректори, но все по-често виждам нуждата от леки корекции по лицето си. Страхотен блог, между другото! :)

    http://desiveleva.com/

    ОтговорИзтриване