Ревю: База за сенки Too Faced Shadow Insurance

by - януари 04, 2013

    Здравейте, дами! Днес ще направя ревю на един доста популярен в козметичния свят бюти продукт, а именно за базата за сенки на Too Faced Shadow Insurance. Тези от вас които и преди са чели мои публикации може би знаят, че имам доста мазни клепачи и от много време търся подходяща база за сенки.
Една вечер просто бях в ebay и търсех изгодни сделки за разни козметични продукти и така попаднах на тази база. Купих я с включена доставка за 10,75$ или 15,91лв и пристигна точно за един месец. Само за сравнение в сайта на марката базата струва 18$.
   Създателите на този продукт обещават, че тази база ще спре събирането, избледняването, разтопяването и ще спре лъщенето на клепачите ви. Продукта е на силиконова основа и не съдържа парабени. След нанасяне ще изравни тена и ще прикрие финните линии на клепачите и заедно с това ще направи сенките по-наситени и по-лесни за блендване. Това е описанието на кратко за продукта, а сега моето ревю:

Количество:11гр

Цвят: От тубичката излиза като светъл телесен цвят, а при разнасяне се слива с тена на кожата като ги изравнява.


Аромат: Има съвсем лек едва доловим аромат.

Консистенция: Има консистенция на гъст крем.

Абсорбиране: Продукта попива моментално и при допир кожата на клепачите е съвсем леко лепкава(не неприятно разбира се!).

Наситеност на сенките: Определено цветовете на сенките са по-наситени когато ползвам базата и това може да се види и на снимката долу.


Издържливост: Без база отдолу сенките ми издържат не повече от 2-3часа. Имам базата за сенки на Catrice с нея сенките издържат 3-4 часа(давам я само като пример). С Too Faced Shadow Insurance гримът върху клепачите ми издържа поне 8 часа. Както сами виждате разликата е огромна и със сигурност обявявам Too Faced Shadow Insurance за най-добрата база за сенки, която съм ползвала до сега.

   Като заключение ще кажа само, че силно ви препоръчвам да опитате базата за сенки Too Faced Shadow Insurance.Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.  

You May Also Like

2 коментара

  1. Здравей, аз също имам тази база и я купих по същия начини за същите пари, и малко ме съмнява че може да е fake. Радвам се че ти си доволна, защото аз не съм :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз се усъмних, че може да е менте.Но винаги преди да поръчам нещо от ebay проверявам продавача и продукта. Аз лично нямам съмнения относно автентичността на базата :))) Съжалявам, че ти си останала разочарована.

      Изтриване