NOTD: Essence Jacob's Protection

by - януари 10, 2013

    Здравейте! Прекарах 15 минутни търсене из публикациите ми, защото бях сигурна, че този лак беше част от някоя за новите ми покупки. Търсих и не успях да намеря такава. Явно съм се заблудила. Идеята ми беше да видя от колко време имам този лак. Сигурна съм, че го купих преди поне два месеца и  сега го използвах за първи път. По принцип досегашният ми опит с лакове на Essence е бил почти винаги трагичен - още на същия ден лака започва да се лющи. Спомням се, че като купувах този дълго мислих дали си заслужава да си взимам лак, които седи върху ноктите само няколко часа. В крайна сметка цвета много ми хареса и реших да го купя така или иначе. Не си спомням колко струваше, но предполагам че цената му е била около 4-5лв. Колекцията е посветена на последният филм от поредицата "Здрач".


     Цвета Jacob's Protection е много интересен - тъмно синьо почти черно със сини и сребристи брокатчета. Четката на самия лак е от онези плоските като на гел лаковете на Golden Rose. На мен с тях ми е най-лесно да се лакирам. Цвета е доста плътен и може да минете с лака един път, но понеже цвета е много тъмен реших да повторя за всеки случай. Не бих казала, че лака е бързо съхнещ, но определено съхне една идея по-бързо от нормално съхнещите лакове (уф, страшно изречение :)).


   Това е от мен!Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.

You May Also Like

3 коментара

 1. Ох, имам същият и изобщо не съм доволна от него. Супер гъст, много трудно се разнесе по нокътя и му трябваше поне час, за да изсъхне.. Лакирам се вечер и обикновено нямам проблеми, но на сутринта по лака си личеше, че съм си държала ръката под възглавницата през нощта (платът се отпечата :D. Може би съм попаднала на по-стар, но все пак - едва ли ще повторя покупката. Не съм доволна и от пигментите от Здрач серията - най-вече лилавия... в него има всичко друго, но не и лилав цвят, когато се нанесе по клепача...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може и лака да е отварян и пробван преди теб. Аз съм ставала свидетел как се пробват гланцове и спирали за продажба, не тестери и винаги много внимавам когато си купувам не опаковани продукти, дори и лакове.

   Изтриване
  2. Други нещата от колекцията Здрач не съм ползвала. Като цяло Essence си е тийнейджърска козметика и за това и избягвам честите покупки от тяхната стена. Catrice са пак към тях и имат много хубави неща.

   Изтриване