Ревю: Спирала Maybelline Falsies Feather LookMaybelline Falsies Feather Look

by - януари 27, 2013

   Здравейте, момичета! Ето и обещаното ревю на спирала в последната публикация. Днес ще ви споделя впечатленията си от спиралата на Maybelline Falsies Feather Look. Не знам за вас, но много харесвам спиралите на Maybelline, но май старите им спирали си остават мой фаворити. Цената на спирала беше малко над 10лв за 9,6мл продукт.
   Според сайта на Maybelline спиралата им Falsies Feather Look обещава да придаде на миглите ефекта "изкуствени мигли". Гел-мус формулата и еластичната четка трябва да оставят миглите леки като перце и нежни на допир, а повечето ресни на четката не слепват миглите и не позволяват спиралата да се рони.
   Сега ще се върна към момента в който за първи път отворих спиралата. За тези от вас, които не са виждали тази спирала и конкретно четката и ще кажа, че тя има flexible част. На мен тази част ми се видя като счупена и бях решила да се връщам в магазина да я сменям. Хахаха! Добре, че обърнах опаковката и отзад видях, че тя си е направена така. Голям срам щях да бера иначе! :)
   Като оставим това настрана много ми харесва формулата на спирала. Наистина е много лека и не се усеща върху миглите. Изсъхва сравнително бързо при нанасяне. След около 1-2 седмици ежедневно ползване обаче това уникално усещане от гел-мус консистенцията изчезва или аз вече съм толкова свикнала с него, че вече не намирам разлика между нормалната спирала и тази.

  Четката е достатъчно голяма за моите предпочитания и не слепва миглите прекалено при нанасянето на втори слой. Извивката направена с миглоизвивачка издържа през целия ден, а самата спирала не се рони или размазва. Всичкото това е до втората седмица обаче. След нея спирала започва да слепва миглите и да се рони и размазва в края на деня.
Преди
След

Спиралата след 12 часов ден

  Аз лично сменям спиралата си на около 2 месеца от препоръчаните 3 месеца, но конкретно Falsies Feather Look трябва да сменям на всеки 2 седмици, което не устройва нито мен, нито портфейла ми.
  Като крайно мнение за Maybelline Falsies Feather Look бих казала, че е чудесна спирала до втората седмица. Не мисля, че бих повторила покупката си.
  Това е от мен! Вие ползвали ли сте тази спирала и какво е мнението ви за нея?Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.

You May Also Like

2 коментара

  1. Пробвай да измиеш четчицата - само я остави да изсъхне за няколко минутки, и е като нова. Понякога просто върху нея се натрупва с употребата продукт, който започва да слепва миглите :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахаха! Това за първи път го чувам. Ще го изпробвам някой път :)

      Изтриване