Matrix

by - януари 23, 2013

   Здравейте! Това е втората ми статия заедно с enzo.bg Първата беше за аромата на Versace Pour Femme. Днес няма да ви занимавам с парфюми, а с продукти за коса. Става въпрос за професионалната марка продукти за коса Matrix. Смятам, че е позната на всички вас, защото общо взето няма фризьорски салон, който да не използва техни продукти в момента.
   Matrix е една от водещите компании в света за професионална грижа за косата. Компанията е основана през 1980г. в САЩ  от фризьорския екип на семейство Милър. Милър искали да предоставят на фризьорите широка гама от продукти, с които да им помогнат да развият своя бизнес и да се възползват напълно от своя талант и креативност. Днес, две десетилетия по-късно те предлагат професионални продукти грижа за косата, за боядисване и за стилизация като: Biolage, Total Results, Vavoom, Design Pulse, SOCOLOR, Color Sync, Wonder.Brown, Logics, Gloss Sync и Opti.Smooth.
    За да бъда максимално честна с вас ще ви кажа, че не съм използвала техни продукти за голям период от време. Фризьора при когото ходя използва продукти на Matrix и измива косата ми и я подхранва с маска и след това използва стилизираща пяна за коса. Преди около месец ми беше дал тестери на техни шампоани - 2бр. от Biolage HydraTherapie и 2бр. от Biolage Colorcare Therapie. Всеки един тестер ми стигаше за две измивания на косата.
Снимка: enzo.bg

   Първият тестер от серията на Matrix Biolage HydraTherapie е за суха коса. Моята е склонна към омазняване и не бих си купила шампоан за суха коса на която и да е марка, но все пак реших да го изпробвам. От няколко измивания няма как да придобия кой знае какво мнение за продукта като цяло, но мога само да кажа, че мирише много приятно, за да се измие цялата коса е необходимо малко количество продукт. Забравих да спомена, че шампоана е без парабени.
Снимка: enzo.bg

   Другите два тестера бяха от серията на Matrix Biolage Colorcare Therapie и са предзнаначени за боядисана коса каквато е моята. Отново продукта мирише много приятно и е необходимо малко количество шампоан за измиване на цялата коса.
   Не мога да ви кажа нищо лошо или нищо по-специално от тестването на тези два продукта освен, че оставят косата чиста само с едно измиване на косата, икономични са и имат приятен аромат. До колкото съм чувала серията Biolage са био продукти, но аз лично се съмнявам в това :)
  С удоволствие бих опитала и други техни продукти балсами, маски и стилизанти за по-дълъг период от време, за да имам някакво конкретно мнение за тях.
  От enzo.bg може да сдобите с техни продукти. Конкретно тези за които говорих аз Matrix Biolage HydraTherapie и Matrix Biolage Colorcare Therapie. Освен в разфасовки от 250мл. може да закупите и от онези огромните, които има в салоните от 1000мл. Аз лични съм решила да опитам тяхната серия за боядисана коса и по-специално регенериращата маска за коса Total Results Color Care и боите им за коса. На тази връзка може да видите всички предлагани продукти на Matrix от enzo.bg.
   Това е от мен! До скоро!Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.

 

You May Also Like

0 коментара