[Blog Tag] Големите очаквания

by - януари 14, 2013

Снимка: Интернет
   Здравейте! Бях тагната от make up and other things да нправя този таг. Както може би виждате от заглавието на публикацията тагът се нарича "Големите очаквания".  Включва 5 въпроса и те са:1. От кой лош бюти навик искаш да се отървеш?

Снимка: Интернет

   Забелязала съм че през последните 2-3 месеца все по често си лягам с някакви остатъци от грим. Преди си позволявах да го правя само след дискотека и ако съм толкова изморена от танци, че нямам сили да го махна. Сега взимам мокра кърпа и махам горния слой грим и това е. Спя с мръсотии по лицето си. Ужас! Колкото и да се опитвам да се върна към старите дни, в които махах всеки остатък от грима си все не ми се получава. Всичко знаем зле е за кожата ни този лош навик.

    
2. Коя бюти тайна искаш да добавиш тази година?

Снимка: Интернет

   Абе не е много бюти тайна, а по скоро е хелт, но нали уж бютито и хелта вървят заедно. Искам да започна да спортувам, но все не намирам време за това. Едно лято правих пилатес упражнения за 20 мунити всяка сутрин. Не съм се чувствала толкова добре никога - имах енергия през целия ден и не се чувствах толкова скована, колкото се чувствам сега. Упражненията са много лесни за изпълнение и ги намерих в youtube тук.
 

3. Кой продукт ти е миналогодишният фаворит?

Снимка: Интернет

   Имам не един, а цели два миналогодишни фаворита. Единия е ВВ кремът на Garnier, а другият е мицеларната вода на Bioderma. Въпреки, че ползвам последният от малко повече от месец разбирам за какво се шумеше толкова около този продукт.

4. Каква ти е целта за годината по отношение на красота/тяло?

Снимка: Интернет

  След около 5 минутно чудене формулирах 3 цели, които се надявам да изпълня до края на годината. Първата, както разбрахте е да започна да махан грима си преди лягане. Втората ми цел е да започна да спортувам. И третата е да намаля значително безмислените и ненужни покупки на червила, гланцове, сенки, лакове, лосиони и т.н. Гледам количеството на козметиката, която имам и се плаша. Не че е чак толкова много, но просто по-голямата част е ползвана само 1-2 пъти и сега стои забравена в ъгъла на шкафа.
 

5. Моята препоръка за тази година?

Снимка: Интернет

  И най-хубаво направеният грим няма да изглежда толкова добре без една усмивка. За това усмихвайте се повече. Вашата усмивка може да направи нечий ден малко по-приятен :)

   Тагвам всеки които иска да направи този таг :)
   До скоро!
Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.  

You May Also Like

0 коментара