December Favorites!

by - декември 29, 2012

   Здравейте! След Коледните празници и приличното преяждане нямам никакво желание да правя нищо друго освен да мързелувам :) Реших обаче, че е време да ви покажа любимите си продукти през декември.

   Въпреки, че имам палитрата на Inglot и базата за сенки на Too Faced от 2 седмици те много бързо се превърнаха в мои любими продукти. Ревю и снимки на цветовете от палитрата може да видите тук. Съвсем скоро ще направя отделна публикация за базата на Too Faced. 


 
    От  лимитираната палитра на Avon от колекцията Little Red Dress в нюанс Hollywood използвам почти всеки ден само два от цветовете. Първия цвят е чудесен хайлайтър за зоната под веждата. Не е прекалено наситено бяло и има много лека златиста перла, която отразява светлината. Вторият цвят е матово кафяво. Него го използвам всеки ден, за да запълня и оформя веждите си. Предпочитам сенки защото седят по естествено от молива, а и нанасянето става доста по-прецизно.

   Не мога да си легна вечер без балсама с пчелен восък от Avon. Освен, че хидратира и подхранва устните, омекотява кожичките ми и така не ми се налага да ги изрязвам. През деня използвам балсама за устни на Leocrema, за да ги запазя меки и подхранени. Най-често след балсама използвам червилата: 2000 Lipstick на Golden Rose номер 132 и червило на Avon нюанс Rose Addiction.


    Ако сте прочели всичките му публикации през месец декември може би знаете, че с крема на Glysolid успявам да се справя със сухите ръце през зимата. Слагам си обилно количество от крема вечер преди да заспя и освен това си слагам по няколко пъти и през деня. Всички кремове ползвани от мен до сега остават на заден план от както се сдобих с този.Тук може да прочетете въпросната публикация.


    Любимите ми четки този месец са на Ecotools и на Sephora. Тази на Ecotools е от комплекта им от 6 четки за сенки. Според създателите и е подходяща за нанасяне на хайлайтър, но аз я използвам за нанасяне на сенки в сгъвката на окото. С втората четка на Sephora попълвам и подчертавам веждите си с матово кафявият нюанс от палитрата на Avon, която ви показах по горе.
   Това бяха любимите ми продукти през декември. А кои са вашите?Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.  You May Also Like

0 коментара