*7 Days Until Christmas* Shine ya light

by - декември 19, 2012

  Здравейте, момичета! Не знам дали заради наближаващите празници или поради друга причина започнах да използвах т.нар. хайлайтъри. По принцип съм с много мазна кожа и избягвам такъв вид продукти. Напоследък обаче слагам малко блясък върху горната част на скулите си. Използвам палитра на Avon Colour and Countour Rose glow. Ружа ми идва прекалено блестящ и го ползвам само като излизам някъде вечер. И двата продукта като ги гледаш в палитрата изглеждам сякаш ще стоят на големи парчета брокат, но нанесени стоят много нежно. На снимките долу може да видите как изглежда продукта в палитрата и как изглежда нанесен.Така изглежда самият продукт.
Без и със светкавица
   А вие използвате ли хайлайтъри? 
   Това е от мен! До скоро!


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.

You May Also Like

5 коментара

 1. Тъкмо съм в търсене на хубав хайлайтър. Взех един на Sephora, но бляскавите частици са абсурдно едри, както разбираш, малко fail-нах с покупката, случва се :) Чудя се сега дали да не поръчам от Asos или друг сайт ето този - http://www.benefitcosmetics.com/product/view/high-beam

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз не бих рискувала с поръчката на хайлайтър. Друго си е ръка да пипне :) Не че аз като поръчвах от Avon го тествах някъде, но очаквах нещо съвсем различно от това, което получих(както се случва често). Радвам се, че все пак му намерих някакво приложение, а не стана част от продуктите, които пазя, но никога не ползвам.

   Изтриване
  2. Буквално преди месец за малко да го купя този на Benefit в Рим, в тяхната Sephora е пълно с амер. марки. Определено е добър като консистенция, но за по-мазни кожи и като моята, може би прахообразните ще са по-добър вариант.

   Изтриване
  3. А относно "продуктите, които пазя, но никога не ползвам" - e, подари ги на някоя приятелка, освобождавай се за по-хубави неща :)

   Изтриване
  4. На Benefit и аз искам да ги пробвам - ружа и хайлайтъра. Иначе си падам малко "Плюшкин" стане ли въпрос за козметика и чанти - нищо не хвърлям и не давам хахах

   Изтриване