*4 Days Until Christmas* Декемврийски придобивки

by - декември 23, 2012

    Здравейте! Последните три дни няма никакви публикации от мен и се ядосвам защото се изложих точно на финала на коледното предизвикателство. Обаче си имам едно малко извинение - имах рожден ден :). Днес ще се опитам да наваксвам и ще започна с покупките ми през декември.


   В началото на месеца си взех два брокатени лака от последната серия на Golden Rose Jolly Jewels. Цветовете са 116 и 117 (публикация със снимки може да видите тук). Заедно с тях реших да опитам и гел топ лака им, но останах със смесени чувства за него (ревю за него може да видите тук).

   От много време насам чета много публикации за различни продукти на Bioderma, най-вече за тяхната мицеларна вода. Реших да опитам коригиращия концентрат за разширени пори, но още не мога да кажа нищо за него. Към него имаше и подарък мицеларна вода за комбинирана кожа. Когато имам конкретно мнение и за двата продукта ще напиша публикация за тях.


   Миналата седмица получих така дълго чаканата от мен база за сенки на Too Faced и определено смятам, че чакането си заслужаваше. От палитрата на Inglot съм повече от доволна - сенките са пигментирани, не се ронят и са доста издържливи дори и без база (ревю тук). Новото попълнение към скромната ми колекция от кремообразни сенки Color Tattoo на Maybelline номер 65 Pink Gold. Цветът е неутрален с лек блясък подходящ за ежедневието.

  Влюбих се за много кратко време в маската за коса на Avon от серията с арганово масло. Бъдете сигурни, че ще я видите в публикацията ми с любими продукти.

  Получих последният албум на Rihanna като подарък за рожденият ми ден и от тогава не спирам да го слушам. Любимите ми песни са Diamonds (която се върти нонстоп по радиа и телевизии и не ми омръзва), Numb, Nobody's Business, Love Without Tragedy, абе всичките много ги харесвам :)

   Като заключение бих казала, че като цяло съм много доволна от покупките си този месец. Надявам се и за напред да е така.
   Това е от мен! След малко очаквайте още една публикация :)Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
Запишете се за моят майлинг лист.


You May Also Like

0 коментара