*22 Days Until Christmas* Любими продукти през ноември!

by - декември 03, 2012

    Здравейте! Продължаваме с празничното отброяване до Коледа! Днес с няколко дни закъснение ще ви покажа най-често използваните от мен продукти през ноември.
    Ще започна с базата за сенки на Catrice. Ползвам я вече от около месец и смело мога да кажа, че за цената си качеството и е перфектно. Моите клепачи са много мазни и няма сенки, които да се задържат без да се съберат в сгъвките на клепачите ми повече от 3-4 часа след нанасянето им. С тази база грима върху очите ми не издържат цял ден, а може би 5-6 часа. Може би при не толкова мазни клепачи като моите ефекта може да е по-дълготраен.
    ББ кремът на Garnier го използвам всеки ден или самостоятелно фиксиран с пудра или като база под фон дьо тена ми. Определено не очаквах, че този продукт ще ми хареса толкова много. По подробно ревю може да прочетете тук.
   Пресованата пудра на Golden Rose определено не е за моята мазна кожа, но е толкова фина и незабележима върху лицето, че нямам нищо напротив да пудря носа си допълнително 1-2 на ден. Използвам нюанс 108 - Dark Beige. Определено за лятото ще е доста неподходяща за моя тип кожа, но през студените дни ще си я ползвам с удоволствие :)
    Балсамът за устни на Clinique, които вървеше като подарък с последния брой на Graziа ми беше от голяма полза във ветровитите дни. Много добре хидратира и подхранва устните, но след няма и 2 часа няма помен и от цвета върху устните. Определено не бих платила пълната му цена.
   Дълготрайните сенки на Maybelline 24hr Color Tattoo в нюанс 40 - Permanent Taupe и тези на Catrice Made To Stay 040 - Lord Of The Blings  се редуваха върху клепачите ми под базата за сенки на Catrice за която писах по нагоре. Дали самостоятелно или с подходящи сенки върху тях тя бяха задължителни за мен този месец.
   Измиващият ежедневен ексфолиант срещу черни точки на Neutrogena е отдавна познат за мен продукт, но го бях позабравила. През целия ноември го ползвах и си спомних защо го обичах толкова много. Почиства кожата много добре без да я изсушава, а абразивните частици ексфолират кожата нежно без да я дразнят.
   Както може би сте разбрали от предишната ми публикация тук този гел лак на Golden Rose е доста често носен нюанс от мен.
   И не на последно място, това е четка, която си поръчах от ebay. Чаках я доста дълго време (по вина на Български пощи естествено), но си заслужаваше. На външен вид прилича на четките на Ecotools, на които съм много голям фен, но няма нищо общо с тях. Води се четка за фон дьо тен, но без проблем с нея може да се нанася и пудра.
Това е от мен! Очаквайте следващата му публикация утре :)


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.
You May Also Like

0 коментара