*21 Days Until Christmas* Ревю: Спирала Maybelline Great Lash

by - декември 04, 2012

  Здравейте! Продължаваме с празничното отброяване и днес ще направя ревю на спиралата на Maybelline Great Lash. Ако не се лъжа оригиналната формула и четка са на пазара вече 40 години. Поради тази причина реших да опитам и да видя дали ще ми допадне.
  Първо ще започна с тази, че останах много приятно изненадана когато отидох да си купя тази спирала от DM. Не знам от колко време, но всички спирали на Maybelline са с едни много смешни предпазители, които не позволяват на любопитни дами да отварят спирали, за да им видят четките и след това да ги връщат обратно. Предпазителите се махат чак на касата. Цената на спиралата е 7,99лв.

   А сега малко за спиралата. Според сайта тази спирала с четка във формата на сърце трябва да придаде обем на миглите без да ги сплъсти и освен това е наситено черна.
   Формулата на спирала ми се струва малко по-водниста от това което съм свикнала да ползвам. Може и да е защото чисто нова.Харесвам спиралите след като поотлежат малко, ако ме разбирате какво искам да кажа :)
    Притеснявах се, че заради сърцевидната формата на четката може да остава повече туш в скосената част, но това не се случи. Нанася се много лесно. Това което не ми харесва обаче е, че туша съхне много бавно. Забелязах, че миглите ми останаха сплъстени на места, но аз ги харесвам така.
   Ето и снимка "преди и след" :
   Като заключение бих казала, че спирала е добра, но има и много по-добри от нея.
   Това е от мен за днес! До утре!


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.

You May Also Like

1 коментара

  1. И на мен една спирала започва да ми харесва (или не, съответно) чак след минимум седмица употреба, не знам защо... Затова и не бързам с ревютата им :)

    ОтговорИзтриване