*17 Days Until Christmas* TAG: Blog your heart out

by - декември 08, 2012

Здравейте! Бях тагната от Vorpax да направя този таг. Без да увъртам повече започвам с въпросите от тага.1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?
    Всеки, които ме познава знае, че се интересувам от всякакви гримчета, лакчета и т.н. В началото следях само чуджи блогърки, докато случайно не попаднах на два български блога. И така реших и аз да започна свои блог.

2. Как избра на каква тема да е блога ти?
   В момента в който реших, че започвам свой блог знаех, че ще е главно пълен с постове за козметика. Но ако реша да пиша за нещо, което не е свързано с козметиката не бих се колебала да го публикувам.

3. Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?
   Ами, всъщност съм голямо шубе и постоянно си представям някакви сцени с ужасен край. Най-вече, ако се прибирам сама вечер. Изглеждам спокойна вънщно, но в главата ми са само филми на ужасите и само поглеждам през рамо.

4. Кои са трите думи, които описват стила ти?
    Много труден въпрос защото се сещам само за 2 думи - комфорт и удобство. Ако в една дреха не се чувствам удобно, няма да я нося. Освен това избягвам да се обличам по последна мода, а според собственият си стил. Не искам да се сливам с масата, а да изпъквам с нещо малко по-различно.

5. Какво обичаш да правиш когато не блогваш?
   Обичам да правя толкова много неща когато имам свободно време, но за съжаление напоследък не ми остава такова. Единственото за което винаги намирам време е музиката. Не знам как бих живяла, ако няма музика. Слушам песни от всякакви стилове - стига да ми хареса, не ме интересува стила.

Тагвам:
http://kamicee.blogspot.com/
http://inside-mymakeupbag.blogspot.com/
http://icemagi.blogspot.com/
http://pprettylittlethings.blogspot.com/
http://murfeishun.blogspot.com/

Това е от мен! До скоро!

You May Also Like

3 коментара

 1. Хаха за 3 въпрос и аз съм така на моменти.
  Благодаря за тага. Веднага се заемам да пиша. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мислех си, че съм само аз :)))Успокоих се!

   Изтриване
  2. Не си, не си! :D В моята глава краят на света идва през ден :) А прибирането вечер става със скоростта на светлина през участъка, който трябва да мина пеш и сърцето ми ще изфръкне :D

   Изтриване