*15 Days Until Christmas* TAG Зимно вълшебство!

by - декември 11, 2012

   Здравейте! Понеже много обичам Коледа нямаше как да се сдържа и да не направя аз и този таг. Дори и да се наложи сама да се тагна :)) Да започваме!


1. Любим лак за нокти?
   Това е много трудно! Щом трябва да е само един ще е червен - Golden Rose Rich Color 23.


2. Любим продукт за устните през зимата?
   Преди няколко дни пуснах публикация за любимите си червила през зимата. Може да я видите тук . Любимият ми продукт е балсамът за устни. В момента използвам на Леокрема с аромат ня ягоди.

3. Най-носена зимна дреха?
   Тук въобще няма да мисля дори и за секунда. Този пуловер ми е любим - много е удобен и ме топли в студените дни.


4.Най-носен зимен аксесоар?
   Най-носените зимни аксесоари от мен със сигурност са шаловете. И понеже не мога да избера само един ще си позволя да наруша малко правилата и ще ви покажа тези.


5.Любима ароматна свещ за зимата?
   Нямам любима свещ за зимата, не защото не ги харесвам, а защото все се страхувам, че ако я запаля и я оставя за дълго време да гори може да стане някой пожар.

6.Любим коледен филм?
   Определено са 3те части на Сам вкъщи. Сигурна съм, че съвсем скоро ще започнат да ги въртят всички една след друга по всички телевизии и определено пак ще си ги гледам с кеф.

7. Любима коледна песен?
   Аз си падам по по-старите и познати песнички и за това и харесвам Jingle Bells.

8. Любимо коледно лакомство?
   Като си представя колко много ядене ме чака като започнат празниците ми става тежко. Не знам при вас как е, но в моето семейство на Коледа задължително има баница с късмети и баклава. Не е празник ако ги няма тези две неща. Иначе почти всяка Коледа правя една много лека и лесна торта с готови блатове, сметана и сезонни плодове.

9. Любима коледна декорация за тази година?
   Този Дядо Коледа ми е любим всяка година.

10. Кой е подаръкът, който желаеш най-много?
   Много труден въпрос. Разбирам колко е трудно някой да избере подарък за мен - претенциозна съм, никога не знам какво искам и веднага може да разбереш дали нещо ми е харесало или не (просто не мога да скрия физиономията си). Но много бих се зарадвала, ако някой се сети да ми подари първата или втората палитра на Urban Decay Naked.

11. Как ще прекараш коледните празници?
   Със сигурност ще ходим на гости и на нас ще ни идват гости и постоянно ще съм на маса и ще има много ядене. Като всяка друга Коледа :)

   Тагвам всяка от вас да направи този таг!
    До скоро!Заповядайте в страницата ми във Facebook  тук.

You May Also Like

0 коментара