*11 Days Until Christmas* Ревю сенки Inglot

by - декември 15, 2012

Снимка: Интернет
   Здравейте! Реших да си направя ранен подарък за рождения ми ден. И така се сдобих с палитра с пет сенки на Inglot. Винаги до седа като вляза в някои магазин на марката ми е било изключително трудно да се спра на конкретни цветове за палитра. Просто има толкова голям избор и все се колебая и премислям. Но последния път бях готова за няма и 5 минути и съм много доволна от избора си. Всичките 5 цвята са матови. Имам и една сянка от доста време, която си седи самичка и нея ще ви я покажа :)
  
    Първо ще започна с това, че много харесвам палитрите на Inglot. Малко по-тежички са, но пък може да сте сигурни, че продуктите, които съхранявате в тях ще останат здрави. И понеже въобще нямам още палитри или единични сенки в кафявата гама се спрях на тези:
390

344


358
378
391
465

   А ето така изглежда цялата палитра, без последната сянка (за нея няма място).

   Мисля, че вече нямам нужда от Naked Palette :) Те без това са перлени, а аз съм по матовите сенки.
   Като заключение бих казала, че сенките на Inglot си заслужават инвестицията. Изключително пигментирани са, не се ронят при нанасяне и са доста издържливи и без база. Цената на тази палитра с пет сенки е 55лв и със сигурност отново ще си взема такава.
   Това е от мен. До скоро!


   Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.

You May Also Like

3 коментара

 1. ах,последният цвят изглежда прекрасно <3
  все се чудя дали да инвестирам в техни сенки, и все не го правя :D
  поздрави :)http://girlstemptation.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Качеството на сенките им е наистина високо и са доста пигментирани, така че вземеш ли си веднъж ще си ги ползваш доста дълго време. Аз бих те посъветвала ако имаш свободно време и малко излишни пари да ги опиташ :)

   Изтриване