Нови придобивки

by - октомври 29, 2012

Здравейте! Преди няколко дни реших да почистя, подредя и изхвърля ненужното от колекцията си с гримове. Въпреки, че се отървах от доста неща, които не ползвам, си дадох сметка, че имам достатъчно продукти. За това и се ограничавам в купуването на нужни и ненужни червила, гланцове,спирали и т.н. Обещах си да си купувам само неща от които имам наистина нужда. И така се стигна до покупката на тези два продукта.


    От скоро и на българският пазар може да се намерят кремообразните сенки на Maybelline Color Tattoo. От трите цвята, които си харесах имаха наличен само този 40 Permanent Taupe.Съвсем скоро ще направя отделно ревю с моето мнение за този продукт.
Реших да опитам и базата за сенки на Catrice. Не бих казала, че съм очарована от нея и честно казано малко съжалявам за тази си покупка. Знам, че доста момичета хвалят базата за сенки на Artdeco, но след разочарованието ми от толкова хвалената гел очна линия на Essence, реших да опитам първо нещо друго.
Е, това е от мен.Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.

You May Also Like

2 коментара

  1. Здравей! Харесаха ли ти кремообразните сенки? Поздрави -http://bygabriela24.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, да определено ми харесаха. Въпреки, че не издържаха 24 часа както твърдят Maybelline. Скоро мисля да си взема още цветове.

      Изтриване