Ревю: Спирала Golden Rose Cat Walk

by - септември 03, 2012

Здравейте! Малко закъсняло ревю от мен предвид факта, че около тези спирали на Golden Rose се шуми вече някъде месец. Но по-добре късно от колкото никога :)

Golden Rose пуснаха три спирали - розова/лилава, оранжева и жълта със силиконови четки тип "flexible". Цената им е 3,99. Конкретно оранжевата, която имам аз е за обем и с наситено черни пигменти. Когато си я купувате може да сте сигурни, че никой не я е отварял, защото е запечатана , което е плюс поне за мен. Четката и е силиконова както вече споменах и е вълниста (аз така я оприличавам :)). За да бъда честна ще кажа, че по принцип силиконовите четки не са ми любими и може би съм малко скептична към тази спирала, но не ми хареса въобще. Като консистенция ми допада - не е прекалено водниста. Но когато я нанеса върху миглите те стават обемни, но рошави. Освен това при мен се рони ако съм повече от 3-4 часа с нея, а аз съм на работа по 10-12 часа.Аз работя по цял ден на климатик, т.е. не е от жегите. Радвам се, че не си взех и останалите две когато си купувах тази.
Ето и снимки преди и след нанасяне на спиралата. Нанесох 2 пласта на горните и 1 на долните. За моя вкус и предпочитания миглите ми изглеждат рошави. До сега не съм имала подобен проблем с която и да е спирала. Слагах си от нея 3-4 дни, но така и не успя да ме спечели.
Преди
След
Очаквайте скоро и ревю на спиралата на Bourjois Volume Glamour Max.


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

0 коментара