Ревю: Спирала Bourjois Volume Glamour Max

by - септември 27, 2012Здравейте! Извинявайте за липсата на публикации последните няколко дни, но не ми остава достатъчно време, за да публикувам в блога. Обещавам за пореден път да се постарая повече и да започна да публикувам редовно :)
И така, това е дълго отлаганото от мен ревю на спиралата на Bourjois Volume Glamour Max. Взех си я преди повече от месец от Lilly и ако не се лъжа цената и тогава беше намалена.

Според сайта на Bourjois спиралата обещава 10 пъти повече обем при нанасяне и 16 часа издържливост. Освен това е с наситено черни пигменти и е подходяща за чувствителни очи.
Но, да започнем ревюто от самото начало. Това, което не ми хареса когато си избирах спирала е, че нито една от предлаганите от тази марка не е опакована с каквото и да е, за да сте сигурни, че никой не я е отварял или ползвал преди това.Но още щом отворих купената от мен спирала ми направи впечатление огромната четка и с това ме спечели на 100%. Аз по принцип харесвам точно такива четки, но определено не бях попадала на тоооолкова голяма до сега. За да не се опитвам да обяснявам каква точно е четката и колко точно е голяма долу може да видите сравнение на четката на тази спирала с четката на спиралата на Golden Rose Cat Walk (ревю тук).
От горе на долу: Golden Rose Cat Walk, Bourjois Volume Glamour Max
Друг плюс за мен е, че като консистенция не е прекалено водниста въпреки, че е нова (силно се надявам да не я тествала някоя госпожица в Lilly). Не харесвам чисто новите спирали при първите няколко нанасяния, а чак след като изветреят малко. При нанасяне туша изсъхва бързо и няма да се притеснявате, че при мигане може да оставите черни точици под веждите си. Не втвърдява миглите при пипане и задържа много добре извивката след използване на миглоизвивачка. Колкото до 16 часа дълготрайност аз съм с нея по цял ден и не се размазва или рони.Единственото отрицателно нещо което ще кажа за тази спирала е, че се маха ужасно трудно. Използвам дегримьор на Nivea, който до сега се е справял и с най-водоустойчивата спирала, която съм ползвама, но не и с тази. Може да видите отдолу снимки преди и след.
 
Преди
След
Това е от мен. До скоро!Заповядайте в страницата ми във Facebook тук.

You May Also Like

0 коментара