Продукт, който няма да купя никога пак!

by - септември 10, 2012

Здравейте! До сега никога не съм купувала продукт, който толкова да ме разочарова. Става дума за крема депилатоар на Lycia за чувствителна кожа.

Купих го преди повече от месец понеже исках да изпробвам подобен продукт вместо ежедневното бръснене. Взех си варианта за чувствителна кожа, защото тогава чувствах кожата си много суха и предположих, че ще има някакви овлажняващи съставки, които да я подхранят или поне да не я изсушат допълнително.
Прибрах се вкъщи, отворих кутията и прочетох упътването внимателно 2 пъти. Нанесох крема и пуснах хронометъра на телефона. Още при нанасянето впечатление ми направи ужасния аромат на продукта. На мен ми напомняше аромата на развалени яйца. Кой би искал да мирише така?Изчаках до последната секунда максималното позволено време което крема може да седи върху кожата и след като го премахнах с шпатулата нямаше абсолютно никакъв резултат. Всички косъмчета си бяха на мястото и нито един не остана върху шпатулата. Реших, че не съм направила нещо както трябва. Прочитах упътването и след това пак нанасях крема няколко дни подред. И все нищо не се получаваше. Не знам дали просто съм избрала кофти марка, но определено няма да опитам друг такъв продукт никога повече!


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

8 коментара

 1. Никак не ги харесвам тези продукти, никаква работа не вършат при мен. Ползвала съм няколко и резултата винаги е бил един и същ - никакъв. :D Харесвам на Lycia депилатоара за лице, с него си махам тук там като имам косъмо-мъхче над устната.От лентичките се обривам. Та така.. или бръснача за тялото или кола маска.

  ОтговорИзтриване
 2. Депилаторите миришат ужасно. Така че това не е вина на конкретната марка.
  Има и много ефикасни кремове като Елеа и Дева.

  ОтговорИзтриване
 3. На Veet не са лоши депилаторите. Имай предвид, че всички депилатолари миришат гадно. Извън Veet от всички други, които съм ползвала не съм останала доволна. На Veet има и такива с различни миризми, които не оставят тази дразнища миризма. На мен депилатоларите са ми много полезни през лятотол

  ОтговорИзтриване
 4. Мерси за предложенията, но предвид опита ми конкретно с този депилатор не мисля, че скоро бих опитала подобен продукт. Но ако реша пак да пробвам ще погледна тези които ми препоръчвате :)

  ОтговорИзтриване
 5. Аз от доста дълго време го ползвам и съм много доволна.. зависи от кожата, може би..

  ОтговорИзтриване
 6. Използвала съм няколко продукта на Lycia и всички са ме разочаровали - дегримиращи кърпички, деполатоарни ленти за лице и тяло и още нещо ми св върти в главата, но в момента не се сещам. За депилиране Veet са ми фаворити с восъчните си ленти, за зоните в които не използвам ел.епилатор.

  ОтговорИзтриване
 7. аз използвам депилатора на Вийт като крем за бръснене- косъмчетата като омекнат, бръсначката ги маха много лесно без да се наранява кожата допълнително.

  ОтговорИзтриване
 8. Аз съм на същото мнение. И при мен депилаторите не дават никакъв резултат .Ползвала съм на Елеа и не съм никак доволна.
  ПС.Мисля, че всички депилатори имат неприятен аромат.

  ОтговорИзтриване