Ревю : Маска за лице Purederm

by - август 01, 2012

Здравейте! Нямаше ме няколко дни, но бях на море и въпреки, че имах планове да поствам от там, не ми остана никакво свободно време, за да го правя.

Днес ще ви представя любимият си тип маски за лице. Това са така наречените "sheet masks". Представляват напоено със самата маска парче хартия или плат. Мисля, че произходът им е от Азия. Честно казано не знам дали са по ефективни от маските под формата на крем, но си ги ползвам честичко и съм доволна. Това което ми харесва най-много в тях е, че не става цапаница. Просто отваряш пликчето и слагаш маската на лицето си, седиш с нея около 20 минути (аз обичам да стоя повече), премахваш я и измиваш лицето си (аз не го мия веднага, а втривам останалото количество от маската върху лицето и измивам след още половин час).
Конкретно маската на снимката има малко странен аромат, който не ми допадна особено, но останалите миришат приятно. Аз ги намирам само в DM и едно магазинче за козметика в Студентски град. Цената им в DM е 1,98лв.
Е, това е от мен. Приятен ден!


 Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

4 коментара

  1. Тези маски са много готини, ползвала съм 2-3 вида. Само дето дупките са мнооого големи... :(

    ОтговорИзтриване
  2. Едва сега попадам на тази публикация, точно преди няколко дни и аз писах за тези маски :) Чудесни са, днес точно се ядосвах, че забравих да си взема още..

    ОтговорИзтриване
  3. Можеш да ги намериш и в аптеки Ремедиум, аз от там си ги купувах :)

    ОтговорИзтриване