NOTD: Golden Rose Rich Color 08

by - август 22, 2012

Здравейте! Това е нова серия лакове на Golden Rose с гел технология и с по-голяма четка. Този лак би трябвало да е с:
 •  лесно нанасяне с по-голямата четка
 • по-плътен - само с едно нанасяне цвета е наситен
 • по-бляскав
 • по-издържлив - издържа до 10 дни
Нюанса, който имам е ярко розов - номер 08.Нанасянето на лака с тази четка става наистина много лесно. Едно минаване обхваща целия нокът. Колкото до плътността на лака, не знам дали защото моя нюанс е по-ярък, но цвета не стоеше наситено само с първото нанасяне. При второто нанасяне получих желаната интензивност на цвета. На мен лично не ми беше достатъчно бляскав и отгоре нанесох топ лак на Перфект (любимият ми). За издържливостта не мога да кажа нищо все още, но ще направя един update след няколко дни да ви кажа колко се е задържал върху моите нокти.
** Update** Лака издържа върху ноктите ми 5 дни без да се напука или олющи никъде.
Съвсем скоро мисля да си взема още цветове от тази серия, дори и да не издържи 10 дни. Аз така или иначе няма да издържа 10 дни с един цвят върху ноктите си :)

Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

3 коментара

 1. Ей, изглежда супер :) Вчера видях в страничката им в ФБ лаковете и ме заинтересуваха живо :) Какви парички са и откъде се сдоби с този?
  И наистина ли има гел-ефект като на шилаковете? Аз много си харесвах шилака,който ми правеше маникюристката, докато след 3 месеца носене, ноктите ми станаха на нищо... Та тези, ако са сполучливи, бягам да си взема :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Взех си го от щанда им в МОЛ София за 2,50. Наистина седят като гел лак според мен, но с топ лак отгоре иначе не са толкова бляскави.

   Изтриване
  2. Супер :) Ще тествам :)Мерси :)

   Изтриване