Ревю :Четки Essence

by - август 25, 2012

Снимка: Интернет
Здравейте! Днес ще направя обещаното преди време ревю на четките за лице и за сенки на Essence. Честно идея си нямам как точно да го направя.
Първо да кажа, че можете да си ги купите от всеки магазин в който има стена на марката и са на достъпни цени. Всяка от четките е с цветен акцент, който много ми допада. Идват и  в самостоятелно калъфче, което може да използвате за съхранението им след това.
 Аз имам четките за руж, за пудра, за опушен грим и за нанасяне на сенки. Има и четка за нанасяне на гел очна линия, но нея не си я взех защото мисля, че имам достатъчно четки от този тип :) А сега за всяка от тях по отделно.

Ще започна с тази за нанасяне на сенки тъй като нея я имам от най-много време. Много ми харесва, че е с нормална дължина на дръжката за разлика от тези за лице, но за тях после. Много добре нанася сенки  за очи върху целия клепач, но само с потупващи движения. Ако искате да я ползвате за преливане на няколко цвята ще ви разочаровам, но няма как да стане. Тази четка е ужасно груба и на моменти използването и е болезнено (поне при мен). Поради тази причина не я ползвам често както другите четки.
Въпреки, че не останах доволна от четката за нанасяне на сенки реших да си купя тази за опушен грим. При нея отново ми хареса това, че е с нормална дължина. За разлика от горната четка тази е малко по-мека и работата с нея е много по-лесна и безболезнена :). Използвам я почти всеки ден и не е променила формата си, което е чудесно предвид цената и. С нея без проблем може да създадете опушен грим за съвсем кратко време.
Когато си взех четките за пудра и руж останах много приятно изненада от това колко са меки. Единственото, което не ми харесва е, че са с къса дръжка ( аз лично предпочитам тези с дълга дръжка), но на вас това може да ви допадне. Иначе вършат работата за която са предназначени перфектно. Използвам тази за руж всеки ден, а тази за пудра си я нося в несесера, за да оправям грима си през деня.
Ако нямате възможност да си купите четки с по-високи качество или просто смятате, че са ненужна инвестиция ви съветвам да си вземете тези четки на Essence без тази за нанасяне на сенки.
Е, това е от мен. До скоро!

 Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

5 коментара

 1. Съгласна съм с коментара ти, само ще добавя, че двете четки за сенки пускат боя при всяко миене - било то с шампоан или със спрей - и мен лично малко ме притеснява да ги използвам ежедневно. Имам и тази за очна линия и съм много доволна от нея - жилава е, но не боде, а също така на върха е много тясна и прави идеални линии.

  Впрочем, бих ти препоръчала да махнеш кода против спам при публикуване на коментар, много е досадно и повече пречи, отколкото да върши някаква работа. Благодаря :)

  ОтговорИзтриване
 2. Не знам защо, но при мен нито една от четките не е пускала боя нито веднъж при миене.
  Мислех, че съм го махнала, но явно съм се заблудила.Сега ще го оправя :)

  ОтговорИзтриване
 3. И аз си взех тези за сенки и руж и съм доста доволна :) а и хубавото е, че не са безумно скъпи :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ако желаеш може да опиташ и тези на Catrice. Също са много хубави и са с 1-2лв по-скъпи от тези на Еssence.

   Изтриване
 4. И при мен четките не боядисват.

  ОтговорИзтриване