Dove Visible Care

by - юли 16, 2012

Днес реших да си наваксам с постването, че тези дни нещо ме нямаше. Дано не ви писне от мен днес :)))
И така, предстои ми в края на месеца да замина на морето и реших да опитам нещо ново. Не знам за вас, но преди всяко пътуване се чудя какво да взема и за да не ми липсва нещо (дори почивката да е 2 дни) тръгвам с целия гардероб и шкафче с козметика. Накрая се оказва, че половината неща не съм ги носила или ползвала.
Тази година реших да променя това! Заминавам за 5 дни (няма да е дълга почивка, но пак е по-добре отколкото ако я нямаше) и за тези 5 дни ще си имам готов тоалет. Ще си взема максимум 3 чифта обувки като в тях се включват джапанките и чанта която да се върже на всичко.
С козметиката ще ми е малко по-трудно, но ще се опитам да намаля количеството значително. Понеже нямам козметична чантичка, която да не е нито малка, нито пък голяма днес попаднах на чудесният размер според мен. Комплект на Dove в които има козметичен несесер заедно със стик дезодорант, лосион за тяло и душ гел. Така и така последните две почти ми свършват и трябваше да си купувам други.Цената му е 17,99лв и си го взех от Carrefour.

Мисля си скоро да направя публикация за нещата които ще взема и без които няма да мога на морето, освен банския разбира се :)))
Е, това е от мен за днес. Приятна вечер!Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

0 коментара