Миглоизвивачка

by - юли 19, 2012

Здравейте! Днес ще ви представя един инструмент без който не мога. Това е миглоизвивачката. Знам, че има легенди, че ако използваш миглоизвивачка миглите ти ще се изтънят и може да започнат да падат. Е, аз си ги извивам всеки ден от година и те са си на мястото.
Преди ги извивах с една извивачка от магазина за левче. Кой каквото иска да казва аз много си я харесвам и когато се счупи и използването и стана почти невъзможно много се натъжих. Започнах да я търся, но никъде я нямаше. Съвсем случайно попаднах на тази в Пикадили. Миглоизвивачката е на Titania и цената и беше не повече от 6лв. Много съм доволна от покупката. Гумичката не е нито много твърда, нито много мека. Трябва да използвам малко повече сила в сравнение с предишната, за да извия миглите, но определено съм доволна. Пробвах и други, но все не вършеха работа, а аз не искам много.
Е, то е от мен. До скоро :)

You May Also Like

1 коментара

  1. Уххх, търся си такава от 100 години, моята също се счупи, а ако не си извия миглите, просто нищо не мога да направя само със спирала... Утре ще мина през Пикадили до работата и ще проверя дали няма да открия една такава находка :)

    ОтговорИзтриване